Etkinlikler KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Sadık Gözek’in Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve çeşitli Kamu Kurumlarına yaptıkları ziyaretle başladı.

Yapılan ziyaretler ve program hakkında bir açıklama yapan KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürü Dr. Sadık Gözek şunları söyledi; “Yapılan ziyaretlerde Avrupa KOBİ Haftası ve KOBİ’lerin il ekonomisindeki yeri ve önemi hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Ayrıca önümüzdeki dönemde KOBİ’lerin maksimum fayda sağlayacağı ve girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Kurum ve kuruluşlarla birlikte düzenlenecek etkinlikler hakkında görüşülmüştür.

KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 02.10.2014 tarihinde Kipaş Ortaokulu öğrencileriyle birlikte MADO tesisleri ziyaret edilmiştir. Girişimcilik kültürünün genç nesiller arasında da yaygınlaştırılması amacıyla fabrikanın çeşitli ünitelerini gezdiren KOSGEB, KMTSO, MADO yetkilileri, burada öğrencilerin, dondurma  üretimi ile ilgili sorularını da cevaplandırmışlardır. 


KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 02.10.2014 tarihinde KMTSO konferans salonunda KOBİ’leri bilgilendirmek amacıyla İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilen iş ve işlemler ve İhracata Yönelik Devlet Yardımları konulu bilgi semineri düzenlenmiştir. Bu ve benzeri konularda önümüzdeki dönemde de yapılacak etkinliklerle ilimiz KOBİ’lerinin Uluslararası düzeyde rekabetçilik kapasitelerinin artırılması amaçlanmaktadır” dedi

KOSGEB Kahramanmaraş İl Müdürü Dr. Sadık Gözek etkinliklerin sadece KOBİ haftasıyla sınırlı kalmayıp önümüzdeki dönemde de Girişimcilik Kültürünün yaygınlaştırılması için ve KOBİ’lerin

Dr.  Gözek Avrupa Kobi Haftasının amaçlarını ise şöyle sıraladı; “ İnsanların ve özellikle gençlerin girişimciliği kariyer seçeneği olarak dikkate alması yönünde desteklemek,  Avrupa’nın ve ülkemizin refahına, mesleklerine, yenilik ve rekabetçiliğine katkıları yönünde girişimcilere farkındalık kazandırmaktır” dedi.


Editör: Haber Merkezi