Kahramanmaraş'a ve ülkemize yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamla ülke eknomisinin gelişmesinde örnek şirketlerden biri olan Kipaş Holding, ekonomi dünyasının nabzını tutan Ekonomist Dergisinin hazırladığı ve İstanbul, Ankara, İzmir ileri dışında kalan Anadolu şehirlerinde ki en büyük 500 şirketi tespit ettiği "Anadolu 500" listesinde 6 şirketi ve 3 iştiraki ile büyük bir başarı elde etti.

Ekonomimizin en zor zamanlarında açtığı Kahramanmaraş Karacasu'da açtığı 3 büyük iplik işletmesiyle gücüne güç katan Kipaş Holding bizleri gururlandırmaya devam ediyor.

M.HANEFİ ÖKSÜZ TÜRKİYE'NİN EN ETKİN İŞADAMLARI LİSTESİNDE

Kipaş Holding K. Maraş'ın gururu olmaya devam ediyor. Bir çok yatırımı ve sağladığı geniş istihdamla bölge ve ülke ekonomimize büyük destek sağlayan Kipaş Holding, ekonomi dünyasında da başarıyla da kendinden söz ettiriyor. Son olarak ekonomi dünyası ile ilgili yayın yapan BusinessLife Dergisi Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ'ü "İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı" arasında gösterdi.

Araştırmada Türkiye ekonomisinde önemli yer teşkil eden şirketlerin ciroları, çalışan sayıları ve mevcut işletme sayıları baz alındı.

--

Editör: Haber Merkezi