AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., engellilerin toplumsal konumunu güçlendirmek ve iş hayatında aktif olarak yer almalarına katkı sağlamak için insan kaynakları planlamalarında engelli istihdamına özel olarak odaklanıyor.

ÇALIŞANLARIN YÜZDE 3’Ü ENGELLI
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. bünyesinde; Elbistan Bölge Müdürlüğü’nde 2, İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nde 2, Mali İşler Müdürlüğü’nde 1, Kahramanmaraş Bölge Müdürlüğü’nde 3 ve Adıyaman Bölge Müdürlüğü’nde 2 olmak üzere toplam 10 engelli personel görev yapıyor. Engelli personel istihdamındaki yasal düzenlemelere titizlikle uyan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’deki engelli personel oranı, yüzde 3 seviyesinde bulunuyor.

ENGELLILER HAFTASI’NDA TEŞEKKÜR ZIYARETI
İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürlüğü yetkilileri, örnek teşkil eden bu anlayışı nedeniyle AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi Engelliler Haftası’nda ziyaret etti. Şube Müdürü Mehmet Arslan öncülüğündeki İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürlüğü heyeti, Sistem Kullanıcıları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürü Burak Günal ve Kahramanmaraş Bölge Müdürü Alparslan Tatar’ın da yer aldığı AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. yöneticilerine engelli istihdamına katkıları ve engellilere yönelik çalışmaları nedeniyle ‘Teşekkür Belgesi’ sundu.
Editör: Haber Merkezi