Kahramanmaraş'ın 'Onur Konuğu' seçildiği, 60 ülkenin katıldığı, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda AKDO Dondurma'nın standı ziyaretçilerinin gözdesi oldu. 

Fuarda yerini alan Kahramanmaraş'ın yükselen markası AKDO AKDO Dondurmanın Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, fuarla ilgili düşüncelerini şu şekilde anlattı: “Bu yıl 88'cisi düzenlenen İzmir Fuarında, AKDO dondurma olarak bizler de yerimizi aldık. Bu tarz fuarların ülkemizde yapılması ülkemiz ve ilimiz adına guru verici. Fuara  katılan 60 ülkenin yanında Çin’nin onursal ülke  ve şehrimizin de onursal il olarak seçilmiş olması, bu şehrin bir evladı olarak aynı zamanda Akdo Dondurma Şirketi olarak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Fuara İzmir ve çevre illerden gelen vatandaşların, katılımcıların bizlere duydukları ilgi ve alaka  bizleri mutlu etti.” 

“BÜYÜK PROJELERDE VE FARKLI FUARLAR’DA YER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Yurtiçi ve yırtdışında da bu tarz fuarlara AKDO Dondurma olarak katılacaklarının bilgisini veren Davarcıoğlu; “Ülkemize yapılan her yatırımın şehrimize, ülkemizde, ilimizde yapılan ve yapılacak olan her yatırımın ekonomik olarak geri dönüşümünü sağlamış olacağının kanaatindeyim. Elbetteki bizim gibi dünyaya açılmak isteyen firmaların böyle bir pazarda payına düşen pastayı almasında çok büyük fayda vardır. AKDO Dondurma olarak uluslararası projelerde yer almış olmamız  bizim için büyük bir avantaj sağlamış olur.” 

“İZMİR HALKINDAN AKDO’YA TAM NOT”

Fuarın en büyük stant yerinin kendi stantlarının olduğunu, fuara gelen ziyaretçilerin bugüne kadar böyle bir dondurmayı ilk kez tattıklarını dile getiren vatandaşlardan, AKDO Dondurma tam not aldı. 
Ziyaretçilerin yoğun ilgisinin ve beğenilerinin mutluluk verici olduğunu belirten Ahmet Davarcıoğlu, "Övgü dolu sözleri ziyaretimize gelen İzmir halkından ve çevre illerden misafirlerimizden duymamız memnuniyet verici" dedi. 

Davarcıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Dondurma sektörüne adım attığımızda AKDO Dondurma olarak öncelikle ne kazanacağımızı düşünmeden yaptığımız dondurmayı vatandaşların damak tadına uygun olarak nasıl beğendiririz ve dondurmayla insanlara nasıl mutluluk dağıtırız diye düşündüm. Tabi ki kazançta önemli ama öncelik olarak insan sağlığı, damak tadı ve dondurmanın en iyisini yapmak dondurmayla insanları mutlu ederek adımızı tüm dünyaya duyurmak. İnsanları AKDO Dondurmayla mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere diyerek katılımcılara ve AKDO dondurma standını ziyaret eden herkese teşekkür etti.”

“ÖÇAL’DAN VATANDAŞLARA DONDURMA İKRAMI”

Açılışın ilk gününde tek tek stantları ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AKDO Dondurma Standını da  ziyaret ederek, Kahramanmaraş'ı en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı Akdo Dondurma yetkilililerine teşekkür etti. Davarcığlu'nu muhtemeşem dondurma şovuna'da eşilik edene Öçal, satırla dondurma kezerek misafirlere ikram etti. 

“SOYER’DEN AKDO’YA ÖVGÜLER”

İzmir Fuarında ev sahipliği yapan Kahramanmaraşlıların standını tek tek ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, böyle bir projede yer aldıkları için AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu'na övgüler yağdırarak tüm Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

Fuarın Kahramanmaraş stanlarının açılışına,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Sütçü Imam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Niyazi Can, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu ve çok sayıda Kahramanmaraşlı katıldı. 

Editör: Haber Merkezi