Hizmet kalitesiyle ekonomiye ve kentin sosyal hayatına büyük katkılar sağlayan Akdo, şimdi yedinci şubesini açmaya hazırlanıyor.

Doğukent Şubesi açılalı birkaç hafta olmasına büyük ilgi gören Akdo’nun cafe, pastane, restoran consepti ile gençlerin olduğu kadar ailelerin de büyük ilgi odağı haline geldi.

Tekerek, Esntepe, Piazza avm, Fatih, ve Sanayi şubesi sonrası Doğukent’e açılan 6. şubede Maraş mutfağını gururla temsil ettiklerini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, tüm ürünlerinin her zaman sıcak, her zaman taze ve kaliteli olduğunu kaydetti.

Altı şubesinde Maraş Dondurması ve tatlılarının yanı sıra Maraş Mutfağının eşsiz lezzetlerini de müşterilerine sunmaya devam ediyor. 

Sevdiklerinizle dostça vakit geçirebileceğiniz Akdo şubelerinde, haftanın her günü serpme kahvaltı ile güne başlayabileceğiniz gibi, 5 çayında günlük üretilen taze tatlı ve pastalarla da ağzınızı tatlandırabilirsiniz.



DÜNYA LEZZETLERİ İLE BULUŞTURACAK

Zengin Maraş Mutfağının yanı sıra yakında dünya lezzetlerini de müşterilerine sunacaklarını söyleyen Ahmet Davarcıoğlu, sektörde sürekli kendilerini yenilediklerini söyledi ve müşteri memnuniyetinin önemine değindi.

 “Benim bir hayalim var. Evine, ailesine mutlu dönen insanlar. Mutlu bir ailede büyüyen çocuklar. AKDO, bu insanların kalplerinde büyüyor!” diyen Ahmet Davarcıoğlu, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kayseri Yolu üzerinde, 8 bin metrekarelik alana kurulan Üretim Tesisi ile de örnek olan Akdo, 400 personeliyle hizmet veriyor.

Günlük üretimleri hakkında da bilgi veren Ahmet Davarcıoğlu: “Şehir içi günlük 7  ton dondurma üretiyoruz. Yine günlük en az bin tepsi tatlı satışımız oluyor. Pastalarımız da günlük üretiliyor. Hijyen ve taze üretimden asla vazgeçemeyiz” dedi.

7. ŞUBE KAYSERİ YOLUNDA AÇILACAK

7. Şubenin de çok yakında hizmete açılacağı müjdesini veren Ahmet Davarcıoğlu, hazırların devam ettiğini söyledi ve ekledi: “Kayseri Yolu üzerinde bulunan Üretim Fabrikamızın önüne 7. Şubemizi açmaya hazırlanıyoruz. Yine conseptimiz aynı olacak. Müşterilerimiz, cafe, pastane, restoran conseptini beğeniyor. Bizde ihtiyaca göre hizmet veriyoruz” dedi.

Dışarıdan sipariş veriliyor mu? Şeklinde ki sorumuz üzerine Ahmet Davarcıoğlu: “Başta da söylediğimiz gibi biz müşteri memnuiyetini çok önemsiyoruz. Her şubemiz sipariş alıyor. Buraya gelemeyen misafirlerimize lezzeti isteği yerde sunuyoruz” diye cevap verdi. 











Editör: Haber Merkezi