Gıda perakendesinde değişimlere öncülük eden, gelişen yaşam koşullarında mağazalarından içeri giren her bireyin yaşam tarzına ve beklentilerine uygun yenilikleri Türkiye çapında tüketiciyle buluşturan Migros Grubu, Kahramanmaraş’ın ilk hipermarketi olan Kahramanmaraş 5M Migros’u hizmete açtı. Eğlenceli alışveriş ortamını, ürün çeşitliliği ve hiper ucuzlukla bir arada sunan mağaza, Türkiye’deki 20’nci 5M Migros Mağazası oldu. Aile bireylerinin her birinin mağaza içinde geçireceği vakti daha eğlenceli ve keyifli hale getiren ‘Yaşam Alanları’ ilk defa 5M Migros ile Kahramanmaraşlı tüketiciyle buluştu. Hiper ucuz fiyatlarla sunulan; beyaz eşyadan elektronik aletlere, temizlik malzemelerinden tekstil, yiyecek ve içeceğe kadar çok geniş ürün yelpazesine sahip mağazada ayrıca bölgeye özel pek çok yerel lezzetler de raflarda yerini aldı. Yerel tatlar, ulusal lezzetlerle birlikte 5M Migros raflarından Kahramanmaraşlı tüketiciyle buluşuyor. 5500 m2’lik alanı ile 26 Nisan’da Kahramanmaraş Piazza AVM’de hizmete giren Kahramanmaraş 5M Migros’un açılışı, TBMM Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Mehmet Sağlam, İstanbul Milletvekili Sn. Abdülkadir Aksu ve Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sn.Fuat Yanar’ın katılımı ve Kahramanmaraşlıların yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Tüketicileri farklı perakende olanaklarıyla buluşturan, perakende sektörünün öncü kuruluşu Migros Grubu, Kahramanmaraşlıları yepyeni bir alışveriş formatı ile tanıştırdı. Kahramanmaraş ilinin ilk hipermarketi olma özelliğini taşıyan Kahramanmaraş 5M Migros mağazası, 26 Nisan 2013 Cuma günü saat 11:00’da TBMM Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Sn. Mehmet Sağlam, İstanbul Milletvekili Sn. Abdülkadir Aksu ve Migros Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sn.Fuat Yanar’ın katılımı ile gerçekleşen kurdele kesim töreniyle hizmete açıldı.

Bölgesel ürünler, Anadolu’nun birbirinden özel lezzetleri Kahramanmaraş’ın en büyük alışveriş noktası 5M Migros’ta…

Mağaza, dalından kopmuş kadar taze sebze meyveleri, çeşit seçenekleriyle şarküteri ve et ürünlerini, mutfak, çocuk, banyo ve elektroniğe dair on binlerce ürünü hiper ucuz fiyatlarla Kahramanmaraşlılarla buluşturdu. 26 Nisan'da tüketiciler, Kahramanmaraş 5M Migros’taki zengin ürün kategorileri ve açılışa özel fiyat avantajları ile daha önce hiç yaşamadıkları bir alışveriş deneyimi ile tanıştılar. Kahramanmaraş 5M Migros, yerel markalarla da bölge firmalarına destek verirken, bölgenin yerel lezzetlerini raflarına taşıdı.

Alışverişte eğlence ve rahatlığın ucuzlukla nasıl buluştuğunu Kahramanmaraşlılara yaşatmayı hedefleyen 5M Migros, Kahramanmaraşlı tüketiciler için yepyeni bir alışveriş deneyiminin de habercisi oldu. 5M Migros’ta klasik reyon dizilimi bulunmuyor. Her bireyin farklı ilgi alanlarına yönelik apayrı dünyaları bir arada sunan ’Yaşam Alanları‘ ilk defa 5M Migros ile Kahramanmaraşlı tüketiciyle buluşuyor, Yaşam alanlarında herhangi bir ihtiyaç grubuyla ilgili tüm ürünler, belirli bir konsept içinde bir arada sergileniyor. Tüketiciler; Mutfak, Çocuk, Elektronik, Züccaciye, Banyo gibi yaşam alanlarında çok geniş bir yelpazede 30 binden fazla çeşit ürüne en uygun fiyatlarla sahip oluyorlar. Kahramanmaraş Piazza AVM’de açılan Türkiye’nin 20’nci 5M Migros mağazası Kahramanmaraşlıların hem alışveriş yapıp hem de keyifli vakit geçireceği cafe, restaurant gibi sosyal alanları da içeriyor.

Açılış günü birçok ürün özel fiyatlarla satışa sunuldu

Kahramanmaraş 5M Migros’ta son teknoloji TV’ler, bilgisayarlar, akıllı cep telefonları ‘Elektronik Yaşam Alanı’nda elektronik meraklılarının beğenisine sunuldu. Kahramanmaraşlılar, yüzlerce çeşit elektronik eşyaya tek bir noktadan, açılışa özel fiyatlarla sahip olma fırsatı yakaladılar. Ayrıca et, şarküteri, meyve sebze, kuru gıda, detarjan ve züccaciye gruplarında da açılışa özel indirimler yapıldı.

Kahramanmaraşlı kadınlar ’Mutfak’ yaşam alanında aradıkları her şeyi bulabilecek

Kahramanmaraşlıların 5M Migros ile tanıştıkları ‘Mutfak Yaşam Alanı’nda mutfak masasından pratik, dekoratif, fonksiyonel, çeyizlik züccaciyeye kadar tüketicinin mutfakla ilgili aradığı her şey en uygun fiyattan satışa çıktı. 5M Migros’ta hayata geçirilen ‘Yaşam alanı konsepti’ ile değişik kategorilerdeki ihtiyaçları karşılayan ürünler birbirini tamamlayacak şekilde geniş bir yelpazede tüketiciye bir arada sunuluyor.

’ÇOCUK’ YAŞAM ALANI İLE ANNE BABALARA MÜJDE

Çocuk yaşam alanında bebeklikten çocukluğa kadar bakım, tekstil, araba koltuğu, puset gibi geniş ürün yelpazesi sunan Kahramanmaraş 5M Migros’ta sadece çocukların değil, ailelerin de büyük ilgiyle takip ettikleri en çok tercih edilen oyunlar, doğum günü kutlamaları için parti-dekorasyon ürünleri de bulunuyor. Ayrıca bez, mama, kozmetik, ayakkabı, oturak, oyuncak, giysi gibi çocukların en önemli ihtiyaçları da bu yaşam alanında anne babaların tercih ve beğenisine sunuluyor.

 

 

Editör: Haber Merkezi