Koçfest Üniversite Spor Oyunları kapsamında 12-14 Mayıs 2014 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası’nda Zirve Üniversitesi’nin milli sporcusu Ozan Uyanık, Türkiye üçüncüsü oldu.

 Yine aynı şehirde düzenlenen Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda, erkeklerde 272, bayanlarda ise 216 toplamda  488 eskrimci Türkiye Şampiyonu olmak için kıyasıya yarıştı. Milli sporcularımız Ozan Uyanık ve Gizem Karaca Türkiye Şampiyonu oldu.

 Gelen başarının gururunu yaşayan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Spor ve üniversite disiplin işidir. Bu iki disiplini bir arada başarıyla yürüterek hem derslerinde hem de spordaki müsabakalarında başarı yakalayan öğrencimizi gönülden kutluyorum. Öğrencilerimizi gerek amatör gerekse profesyonelce uğraş verdikleri spor dallarında her zaman destekliyoruz. Kampüsümüzde yer alan spor sahalarımız öğrencilerimizin daima hizmetinde. Zirve Üniversitesi öğrencilerinin adı sporun her dalında duyulmaya devam edecek.” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zirve Üniversitesi Sportif Direktörü Mutlu Kılıç, “Bir kez daha başarılı olduk. Sporcularımızı tebrik ederim. Zirve Üniversitesi olarak milli sporcu alımlarımız devam edecektir. Önümüzdeki yıllar için daha fazla fazla branşta Türkiye Şampiyonaları’na katılmayı planlıyoruz. Bir müjde olarak da üniversitemizin futbol, voleybol ve tekvando branşlarında önümüzdeki yıldan itibaren boy göstereceğini söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.


Editör: Haber Merkezi