Zirve Üniversitesi başarılı öğrencilerini desteklemeye ve ödüllendirmeye devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda bütün masrafları Zirve Üniversitesi tarafından karşılanan 27 hazırlık öğrencisi Amerika’ya gidecek. İki aylık dil eğitimi alacak olan öğrenciler üniversite eğitimlerinin ilk yılında yurtdışı deneyimi kazanma ayrıcalığına sahip olacak.

 Bütün eğitim programları için İngilizce hazırlık sınıfını zorunlu tutan Zirve Üniversitesi, öğrenimleri boyunca öğrencilerinin İngilizce dil kabiliyetini geliştirmelerine destek oluyor.

 Amerika’ya gidecek öğrencilerle bir araya gelen Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa; “ İngilizce öğreniminizi daha iyi pekiştirmek için yurt dışına çıkma fırsatını daha üniversitenin ilk yılında elde etmiş bulunuyorsunuz. Zirve Üniversitesi olarak biz öğrencilerimize Kuzey Texas Üniversitesinin dil programları ile başladığımız formatta İngilizce eğitimi veriyoruz. Böylece yurtdışına çıkan bütün öğrencilerimiz hiçbir dil sınavına bağlı olmadan eğitimlerini her türlü rahatça alabiliyorlar. Öğrencilerimize yurtdışı imkanını sunan Üniversite Mütevelli Heyetimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 Dil öğrenmenin önemine değinen Rektör Kısa, “ İngilizcenin yanında ikinci bir dili de vakit geçirmeden öğrenmeniz gerekiyor. İş yaşamında herkesten bir adım öne geçmek için derslerde başarılı olmanın yanında, kültürel ve sosyal yaşamınızda da kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Zirve Üniversitesi olarak uluslararasılaşma bizim çok önemli. Yurtdışındaki önemli üniversitelerle 2+2, 3+1 erasmus anlaşmalarımız bulunuyor. Zirve üniversitesi olarak öğrencilerimizin eğitimlerini yurtdışında tamamlamaya destek olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi