Görkemli bir açılış ile yeni sezona merhaba diyen yediiklim akademi kurum müdürü Mustafa Çelik; “ 2017- 2018 hazırlıklarımızı kurum olarak tamamladık. Öğretmenlerimiz hazır, yeni öğretim yılımızı başlatıyoruz. Öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Yediiklim Akademi açılışında konuşan Yediiklim Akademi öğretmenlerinin Yeni sezona ilişkin ifadeleri ise; Yediiklim akademi tarih öğretmeni Ülkü Yarımçam; “2018 KPSS’de Tarih yazmaya hazır mısınız, ben hazırım. “ dedi.

Yediiklim Akademi Coğrafya Öğretmeni Hilal Atıcı; “Güzel ülkemizin Türkiye’nin Coğrafyasını bir de benden dinleyin.” Dedi.

Yediiklim Akademi Matematik öğretmeni Abdurrahman Kaplan; “Bütün sınavların olmazsa olmazı hedefe birlikte koşalım. “ dedi.

Yediiklim Akademi Türkçe öğretmeni Kurtuluş Şükür; “ALES, KPSS, DGS’de Türkçe sorulara bakış açınızı değiştirmek için buradayım.” Dedi.

Yediiklim Akademi Anayasa ve Vatandaşlık Öğretmeni Mustafa Kaplan; “ 2019 yerel genel Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 2018 KPSS fırsatı Yediiklim Akademi ile yakalayın.” Dedi.

Yediiklim Akademide yeni sezon açılışı pasta kesiminin ardından sonlandırıldı.

Yediiklim Akademi Hayat Hastanesi Karşısında hizmetlerine devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi