Simya Koleji Okul Aile Birliği,  2 yıl önce Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından yaptırılan ve Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen İstasyon İlköğretim Okulu bünyesinde eğitim veren Anaokulunu kardeş okul ilan etmişti. 

Geçtiğimiz ay Simya Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Sarıfakıoğlu öncülüğünde okul yararına  bir kermes düzenlenmişti. 

Kermeste "Bir elimiz daima kardeş okulumuzun üzerinde olacak" diyen Burcu Sarfakıoğlu, Simya Koleji Okul Aile Birliği üyelerinin de yardımıyla minik öğrencilerin bot, kaban ve atkı ihtiyaçlarını karşıladılar. 

Geçtiğimiz Cuma günü Hhazırladıkları hediyeleri  Yardım Sevenler  Derneği Başkanı Türkan Bal ve Yönetim Kurulu Üeyeleri  ile birlikte öğrencilere takdim eden Burcu Sarfakıoğlu: "Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk dünyalara değer. Onlar ülkemizin geleceği. Bizler de onların en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz" dedi. 

Ayrıca Sarıfakıoğlu, iki hayırsever tarafından okulun giriş kapısına sundurma ve okulda ortak alan olarak kullanılan salona da parke döşetildiği bilgisini verdi. 

Yardım Sevenler  Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Türkan Bal da, Burcu Sarıfakıoğlu'na teşekkür ederek; "Burcu Hanım gerçekten çocuklarımız için büyük özveri gösteriyor. kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Bu çocuklar hepimizin ve sahip çıkmalıyız.  Burcu hanım da bu bilinçle çok gayretli çalışmalara imza atıyor. Kendisine ve emeği geçen herkese şahsım ve yönetim kurulumuz adına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


 

Editör: Haber Merkezi