Törene Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hülya Ertürk Koç,
Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Muh. Kur. Albay Kerim Acar, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ile diğer ilgililer katıldı.

Eğitim ve öğretim yılının ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi olarak eğitim alanında imkânlar dâhilinde her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Arif Balduk İlkokulu-Orta Okulu yeni eğitim açılışından sonra Hülya Ertürk Koç, Vali Şükrü Kocatepe ve Necati Okay Çadırkenti ziyaret ederek Çadırkent İlkokulu ve halk eğitim merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Okay yaptığı açıklamada: “Yeni eğitim-öğretim yılının öncelikle ilimize, ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.





Editör: Haber Merkezi