Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, eğitim dönemini geride bırakarak yarın karne alacak öğrencilerin mutluluğunu artırmayı ve başarıyı ödüllendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Büyükaksu, ana artriumda kurulan standa 14 – 15 Haziran tarihlerinde karnesi ile gelecek öğrencilere, Sanko Park Avşar Sinemalarının biletini armağan edeceklerini kaydetti.    

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol,  Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel, Dominos Pizza ve Avşar Sinemaları gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

 






Editör: Haber Merkezi