Programda konuşan Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu her yıl müzik grupları eşliğinde yapılan ödül ve paylaşım gecesinde yapılan kutlamanın bu yıl yaşanan elim Soma faciası nedeni ile iptal edildiğini belirerek, Soma’da hayatını kaybedenleri rahmetle andıklarını ve ailelerine başsağlığı dilediklerini kaydetti.

13. eğitim – öğretim yılını geride bıraktıklarını anımsatan Köylüoğlu, “Öğrencilerimiz yine ulusal ve uluslararası akademik, spor ve sanat alanlarında 296 ödül alarak birçok büyük başarıya imza atmışlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Köylüoğlu öğrencilerinin bugüne kadar toplamda 3191 adet ödülü okula kazandırdıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Okul olarak eğitimde kaliteye önem veren, araştıran kendini yenileyen, yaratıcı, değişen bilgi ve teknolojiyi kullanmayı yaşam biçimi haline getiren, sorgulayan, problem çözme becerisi gelişmiş, yeteneklerinin farkında olan, yaşam boyu öğrenmeyi felsefe edinen, sevgiyi özümsemiş, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, insana verdiği değerden ve duyduğu saygıdan ödün vermeyen, çevreye ve kültürel değerlere saygılı yaşadığı ortamı tanıyan ve koruyan, ekip çalışmasına inanan, takım çalışmasının prensiplerini kavrayan ve uygulayan, ‘Ben’ değil ‘Biz’ kavramının gücüne inanan, dürüst, iyimser, özgüveni yüksek, hoşgörülü, sorumluluk bilincine sahip, olaylara çok  yönlü ve tarafsız bakabilen bir anlayışla görevimizi yerine getirmeyi kendimize ilke edindik.”

Uyguladıkları eğitim programlarıyla öğrencilerini hayata hazırladıklarının altını çizen Köylüoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Önümüzdeki yıllarda değişecek olan üniversite giriş sınavlarında öğrencilerin yapacağı sosyal, sportif, sanatsal ve akademik alandaki uygulamalı faaliyetler belirleyici olacak. Özel Sanko Liselerinde yıllardır uyguladığımız ‘Hayata Hazırlama Projesi’ ve iki yıl önce başlattığımız kredi sistemi ile üniversiteye geçişte öğrencilerimiz çok büyük  bir avantaja sahip olacaklar.”

Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Özel Sanko Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu ve Danışma Kurulu üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı törende, daha sonra başarılı öğrencilerin ödülleri takdim edildi.










Editör: Haber Merkezi