İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sabancı Kültür Merkezinde yapılan seminerde kamu kurum ve kuruluşlarının mülki amirleri de hazır bulundu.

 Düzenlenen seminerler ile mahalle muhtarlarını kamu kurumlarının verdiği hizmetlerle ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirmek ve bu sayede mahalle sakinlerimizin karşılaşabileceği olası her türlü durum karşısında gerekli bilgi ve desteğin muhtarlarımız vasıtası ile sunulması amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda kürsüye çıkan İl Sağlık Müdürü Dr. M. İlker ÇİTİL; Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının teşkilat, görev, yetki ve sorumluluklarını, İl Sağlık Müdürlüğünün hizmet alanı, faaliyetlerini ve İlimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin çalışmaları hususlarında kapsamlı bilgiler vererek muhtarların konuyla ilgili görev ve sorumluluklarına değindi.

Konuşmanın sonunda muhtarların sorularını cevaplayan İl Sağlık Müdürü Dr. ÇİTİL; sağlık hizmetlerinin ilimizde sorunsuz bir şekilde yürütülmesi noktasında muhtarlarımızla iş birliğinin de çok önemli olduğuna vurgu yaparak her zaman yanlarında olduklarını kaydetti ve tüm mahalle muhtarlarına başarılar diledi.

Seminer sonunda katılımcı muhtarlara, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünün faaliyetleriyle ilgili hazırlanan broşürler takdim edildi.







Editör: Haber Merkezi