Andırın’dan 4 güreşçinin mücadele ettiği müsabakalarda Kalebakımevi ortaokulu öğrencilerinden Davut Kara kendi kilosunda üçüncülük, aynı okuldan Hasan Basri İnekçi sekizinci ve Atatürk ortaokulu öğrencilerinden İhsan Can Kılavuz yedinci olarak derece aldılar. Alınan bu sonuçlardan sonra üç güreşçide güreş eğitim okullarında okumaya hak kazandılar.

  Güreşçiler Andırın’a gelişlerinde Kaymakam Alper Çifci’yi makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Çifci minik güreşçilerle bir süre sohbet ederek ilerde ne olmak istiyorsunuz diyerek öğrencilerin geleceğe yönelik düşünceleri hakkında bilgi aldı. Bir öğrencinin pilot bir öğrencinin futbolcu olmak istediğini belirtmesi üzerine Kaymakam Çifci başarılar diledi. Güreşçilere her zaman yanlarında olduklarını belirten Çifci öğrencilere çeşitli hediyeler sundu.

  Ziyarete Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, Şehit YasinHöbekYatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Ali Ekrem Pert, Atatürk Ortaokulu Müdürü Osman Kaytancı, Kalebakımevi Ortaokulu Müdürü Ali Hayta ve Güreş Antrenörü Şaban Avcı katıldılar.

Editör: Haber Merkezi