Kahramanmaraş’ta ki ÖSYM hizmetleri öğrencilerin yüzünü güldürüyor.

Elbistan, Göksün ve Afşin ilçeleri olmak üzere 4 noktada hizmet veren ÖSYM merkezleri öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor.

ÖSYM merkezleri sınav organizasyonunun yanı sıra öğrencilere danışmanlık hizmeti de veriyor.

Kahramanmaraş ÖSYM il sınav koordinatörü Prof. Dr. Adil Akyüz, birçok ilde sadece merkezlerde ÖSYM koordinatörlüklerinin olduğunu Kahramanmaraş’ta ise öğrencileri rahatlatmak için kuzey ilçelerde de ÖSYM merkezlerinin açıldığını belirtti.

ÖSYM merkezlerine özellikle Elbistan’da yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Akyüz, ÖSYM merkezlerinin öğrencilerin bütün işlemlerini bu merkezlerde yaptıklarını söyledi.

Açıklanan YKS sonuçlarını değerlendiren KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ise YKS sonuçlarına göre üniversitenin doluluk oranının yüzde 84’ten yüzde 92’ye yükseldiğini söyledi.

Üniversite ile ÖSYM arasında çok güçlü bir işbirliği olduğunu ifade eden Rektör Can, üniversitenin ÖSYM sınavlarına büyük katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Rektör Can, konuşmasında son olarak desteklerinden dolayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve milletvekillerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi