Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Milli Eğitim Müdürlüğü Kurumlara arası Masa Tenisi Şampiyonasına katılım bu sene beklenenden fazla olması herkesi sevindirdi.

3 gün süren şampiyonada  rakiplerini geride bırakan Mükrime Hatun Kız meslek Lisesi ve Türk Telekom İlköğretim Okulu takımları karşı karşıya geldi. Çok heyecanlı ve bir o kadarda çekişmeli geçen karşılaşmada heyecan adeta doruğa çıktı. Setler 2-2’ye geldiğinde her iki takımda son seti almak için çok iyi mücadele ettiler. Maç adeta bir o takıma bir bu takıma gitti geldi, fakat maçın sonucunda rakibini 3-2 mağlup eden  Mükrime Hatun Kız Meslek Lisesi Kahramanmaraş İl Birincisi oldu.

Şampiyonluk kupasını alan Mükrime Hatun Kız Meslek Lisesi takımı büyük sevinç yaşadı.

Mükrime Hatun Kız Meslek Lisesi takım kaptanı İsmet Türksayar, daha önceki şampiyonalarda da hem bireysel hem de takım olarak bir çok şampiyonluklar kazandığını her şampiyonluğun kendisi için çok önemli olduğunu ifade ederek, Masa tenisi sporunun her geçen yıl Kahramanmaraş’ta sevilmeye devam ettiğini bu da kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Mükrime Hatun Kız Meslek Lisesi Müdürü  Ömer Telli ise, Okul takımının şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, takım kaptanı başta olmak üzere diğer sporcuları bu başarıdan dolayı kutladığını, Bursa’da yapılacak şampiyona da da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ifade etti.

Masa Tenisi İl temsilcisi Zekeriya Kahveci,  dereceye giren ekipleri tebrik edip ödüllerini verdi. Ayrıca İlimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek Mükrime Hatun Kız Meslek Lisesi ve Türk Telekom  İlköğretim Okulu’na  şampiyonada başarılar dilediğini söyledi.

İl Şampiyonu Mükrime Hatun Kız Meslek Lisesi ve İl ikincisi Türk Telekom  İlköğretim Okulu Bursa’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Mükrime Hatun Kız meslek Lisesi Masa Tenisi Takımı şu sporculardan oluşuyor.

İsmet Türksayar (Edebiyat Öğretmeni)

Ekrem Şişman (Eğitimci)

Fatih Kaya (Öğretmen)


Editör: Haber Merkezi