Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışına Vali Yardımcısı Bayram Öz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Ağır, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaygısız, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serdar Yakar, Kütüphaneler Müdürü Necati Kahveci, Suzan ve Aldulhakim Bilgili Halk eğitim Merkezi idarecileri ile kursiyerler ve yakınları katıldı.

Kasım 2013 tarihinde başlayan kurslarda her bölümden 20’şer kursiyer eğitim görerek birer meslek sahibi oldular. Kursiyerlerin Mayıs 2014 tarihine kadar süren eğitimlerinde hazırladıkları ürünler yılsonu sergisiyle sergilenirken, Takı Tasarım Kursiyerlerinin 200 eseri, Çini Tezhip ve Minyatür Kursiyerinin ise 150 eseri sergileniyor.

Cuma gününe kadar açık kalacak serginin sonunda kursiyerlere katılım belgeleri protokol mensupları tarafından takdim edildi.









Editör: Haber Merkezi