KSÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölüm öğrencileri KSÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi CAN ve KSÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Orhan ERCAN rehberliğinde Kahramanmaraş Huzurevini ziyaret etti.

Ziyaret hakkında duygularını paylaşan KSÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi CAN: ’Yaşamın her alanında sevgi ve saygı vazgeçilmez değerlerimiz olunca büyüklerimize karşı bunu eksiksiz şekilde yerine getirmeliyiz. Bunu geleceğimizin öğretmenleri yapınca daha bir anlam ve önem kazanmaktadır. Öğretmenler her alanda olduğu gibi büyüklerini ve onların emeklerini unutmama gibi konularda da toplumun örnek modelleri olmalıdırlar. Nitekim bizler şimdiden daha öğretmen olmadan bunu gerçekleştirerek ilerdeki görev ve sorumluluğumuzu mutlaka yerine getireceğimizi göstermiş oluyoruz.’ diye konuştu.


Prof. Dr. Niyazi CAN sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘Büyüklerimize istenilen şekilde saygı ve sevgiyle davranışlarımızı sergilersek, ilerde bizler de yaşlanıp, büyük olarak anılır yaşa geldiğimizde, yeni yetişen genç nesilden aynı şekilde haklı bir beklenti hakkımız doğacaktır.  Bizler bu davranışımızı şimdi yaparsak gelecek nesiller için modeller oluruz.’

Bir gün herkesin yaşlanacağının altını çizen Prof. Dr. CAN herkesin vakit buldukça bu ziyaretler, yapması gerektiğini vurguladı.

KSÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri huzur evi sakinlerine çeşitli hediyeler verirken yeniden bir araya gelme dilekleri ile Huzur evinden ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi