Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Eğitim Şube Müdürlüğü’nce Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Kurs Merkezi ve Özel İdare Binası’ndaki kurs merkezinde başlayan kayıtlar 19 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek.

İnsanların el becerilerini geliştirme ve meslek edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen KAMEK kursları adeta bir halk üniversitesi gibi 7’den 70’e hizmet sunmaya devam ediyor.

Kurs kayıtlarının başladığını ve tamamen ücretsiz olarak verilecek kurslara ilişkin bir açıklama yapan Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda insanlarımıza el becerilerini geliştirme ve meslek edinme kapsamında kurs kayıt merkezlerinde kış dönemi kurslarımızın kayıtları başladı. El becerisini geliştirmek veya meslek sahibi olmak isteyen tüm hemşehrilerimizi kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’ndeki Kurs Merkezi’nde kayıtları başlayan kurslar; İşaret Dili ve Tercüman Eğitim, Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, İş Hayatında İletişim, Sosyal Hayatta İletişim, Liderlik ve Yönetici Geliştirme, Zaman Yönetimi, Yazarlık Atölyesi, Problem Çözme ve Karar Verme, Stres Yönetimi, Türk Sanat Musiki, Keman, Osmanlıca, Ebru ve Tezhip, Bağlama, Resim (Yağlı Boya), Ahşap Boyama kurslarına kayıtlar devam ediyor.

Özel idare Kurs Kayıt Merkezi’nde ise Bilgisayar İşletmenliği, Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama, Makrome Ev Aksesuar Yapımı, Gitar, Bağlama, Türkçe Seviye A1 ve A2, İngilizce Seviye A1 ve A2 kurslarında kayıtlar devam ediyor.

Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların 19 Ekim 2018 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi