2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 2.dönem sonu karne dağıtım törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen katıldı.

Protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini takdim etti. Karne dağıtım töreni esnasında öğrencilerle sohbetler edilerek öğrencilerin karne sevincine ortak olundu.

Karne dağıtım töreni sonrasında Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri, öğretmenler odasını da ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle sohbet ettiler.

Karne dağıtım töreni sonrasında açıklama yapan Vali Ömer Faruk Coşkun, “2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 2.dönemini hayırlısıyla bugün tamamladık. Bilindiği üzere geçtiğimiz iki yıl içerisinde salgın nedeniyle çoğunlukla uzaktan eğitim gerçekleştirildi. Öğrencilerimizle yüz yüze eğitim maalesef istenilen düzeyde yapılamamıştı. Hamdolsun bu sene yüz yüze eğitimde kesinti olmadan eğitim-öğretim dönemimizi gerçekleştirmiş olduk. İlimizde bu eğitim-öğretim döneminde 322 bin öğrencimiz karne aldı, 18 bin 900 öğretmenimiz de başarıyla görev yaptı. Bu vesileyle eğitim ve öğretime katkı sunan eğitim camiamızın neferleri öğretmenlerimiz başta olmak üzere, Millî Eğitim Müdürlüklerimizin değerli personellerine, kıymetli velilerimize ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi