Zirve Üniversitesi Emine-Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesine olan hayranlığını dile getiren Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, “Henüz 5 yıllık bir misyona sahip olan Tıp Fakültesi’nin, bu kadar donanımlı laboratuvarları bünyesinde barındırması teknik donanım ve akademik kadronun ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Bu imkanları görünce yeniden öğrenci olmayı istedim.” şeklinde konuştu.

Zirve Üniversitesi kampüsünü gezen Çevik, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümüne ait olan Simülasyon Laboratuvarında  İstanbul boğazında yat kullanma fırsatı buldu ve şunları kaydetti; “Bu kadarını beklemiyordum. Birçok köklü üniversitenin sahip olamadığı alt yapı ve teknolojik imkanlarına sahip üniversite olmak, öğrencilerle bu denli birebir eğitim sağlamak geleceğimizin emin ellerde olacağına bir işarettir.”

Zirve Üniversitesi Rektörü Kısa, “Özel Üniversiteler şehirlerin kimliğini değiştirir. Bu görev İzmir’de Gediz Üniversitesi’ne düşüyor. Üniversiteler arası iş birliklerimize Gediz Üniversitesini de ekleyerek eğitim ve bilim adına başarılı işler çıkaracağımıza inanıyorum. Gediz Üniversitesi ile ortak program ve projelere her zaman hazırız.” diye konuştu.

Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik’i makamında ağırlayan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Zirve Üniversite’sine yapmış olduğu anlamlı ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek plaket takdim etti.

 

Editör: Haber Merkezi