Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü;

“Eğitimde İyi Örnekler” projesi ile ilimizde uygulanan güzel örnekleri il geneline yaymak istiyoruz. Başta Yahya Kemal İlkokulu olmak üzere dereceye giren tüm okullarımızı  tebrik ediyor ve başarılarının devamın diliyorum, dedi. 

Okulumuzda uyguladığımız 11 proje ile başvurduğumuz tüm  İlçelerin katıldığı proje yarışmasında Yahya Kemal İlkokulu; Yedi Güzel Adam Yedi Güzel Şiir Okuyan Küçük İnsan ve Spor Yapıyorum Sağlıklı Yaşıyorum projeleri ile diğer okullara uygulanabilir örnek olarak gösterildi.

Okul Müdürü Hüseyin Yılmaz; Okulumuzun eğitim kadrosu çok güçlü, bizler de ekibimize yol gösterdik, öncü olduk, çok çalıştık ve ekip olarak okulumuzda uyguladığımız bu çalışmaların İl genelinde derece yapmasından çok mutlu olduk.

Bayrağı aldığımız yerden yükseklere çıkarmak hedefimiz doğrultusunda paydaşlarımızla beraber çalışmalarımız devam etmektedir.

Okul Müdürü Yılmaz;

“Biliyorum, durmak yok. Biliyorum, zaman yok. İçim içime sığmıyor. İşlerimizde çok başarılı olmak istiyorum. Hemen istiyorum, hayallerim, emellerim, yaşanır olsun. Yüce Yaratıcımızdan, hayırlı, sevdiği neticelere hem dünyada tez, hem ahirette ulaştırmasını niyaz ediyorum.”  Eğitim ile ilgili tüm çalışmalarımızı “amatör bir ruhla” yapıyoruz. Her işimizde bir heyecan var. Ve başarı da çalışmalarımızın sonunda kendiliğinden geliyor.  Ben de Yahya Kemal İlkokulunda çalışmalarımıza destek veren başta Müdür  Yardımcılarım Yahya Çakır, Ahmet Seyithanoğlu, Ali Yaznur’a, Şiir Komisyonunda görevli Esra Keskin ve  Mustafa Akcan’a, Spor Projemizde emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Dulkadiroğlu İlçe Müdürü Kadir Kılıç, Judo Hocası Hamza Selen’e ve  Öğretmenlerime  teşekkür ediyorum, dedi.

Editör: Haber Merkezi