İhtiyaç Akademi azim ve kararlılıkla çıktığı eğitim maratonunda Kahramanmaraş’ta elde ettiği başarılarını 2015 KPSS’de tescillemenin mutluluğunu yaşadı.  

04-12 Temmuz 2015 tarihleri arası yapılan KPSS sınav sonuçlarına göre Türkiye’de dereceye giren öğrencilerine plaket verdi. Sınavda dereceye giren öğrencilerden Cansu Mazı, Sevgi Korkmaz, İbrahim Kabakçı, Taktire Vişne, Seda Gündeşli, Aynur Tuzlusu, Vildan Ceyhan, Hayriye Uzun, Yahya Nacar, Demet Paksoy, Senem Paksoy, Mehmet Ali Ecerkale, Fatma Şifa Öksüz, Gamze Uğurlu, Meltem Kandilcik, Neslihan Kaş isimli öğrenciler plaketlerini kurum yetkilileri ve öğretmenlerinden aldı.

Ayrıca dereceye girip de şehir dışında olduğu için katılamayan öğrencilere plaketlerinin sonra verileceği söylendi.

İhtiyaç Akademi Müdürü Ayhan Peltek, başarıda öğrenci memnuniyetini ön planda tutarak öğrenci-rehberlik ve aile üçgeniyle yapılan diyalogların, çalışmaların başarının katlanmasında etkili olduğu düşüncesindeyim dedi. 

Ayrıca bu denli büyük bir kitlesel başarının arkasında İhtiyaç Akademi’nin kurumsal yüzü ve alanında uzman öğretmen kadrosunun büyük payı var diyerek öğrencilere meslek hayatlarında başarılar temenni etti.

İhtiyaç Akademi Rehber Öğretmeni İsmail Orçan, öğrencilerin bu uzun maratonda her zaman yanında olan ailelerine teşekkür ederek onlarında başarının bir parçası olduğunu belirtti.

Editör: Haber Merkezi