Doğu Guta ve İnsanlığın iki yüzlülüğünü açık ve net olarak görürken : Ölenlerin tamamı Müslüman !.. Suriye de bugüne kadar ölenlerin tamamı Müslüman !

     BM Güvenlik Konseyi Toplantısında : İran ve Rusya temsilcileri : “ Afrini boşaltın” diyor peki , Niye Beşer Esat’a Doğu Guta da kimyasal silah kullanma demiyor..? , Biz Suriye deyiz de sizin ne işiniz var orda ? ABD ve AB ülkelerinin ne işi var orda ? hıııı

     Sevgili Okurlarım: Dünyada İslam ülkelerinde, nerede bir Müslüman varsa orada güz yaşı var, haçlılar tarafından Müslüman katliamı var !

     Önce ülkemizden başlayalım : 1984 yılında haçlılar tarafından kurulan PKK terör örgütü, ve diğer örgütler, Güneydoğu illerinde köylerimizi yaktı yıktı, Ordu içindeki FETÖ’cuların da halkın yanında yer alma yerine ABD isteği üzerine Terör örgütü yanında yer alması ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız : Batıya göç ettirilerek köyler boşaltıldı.. Şehirlerde nüfus artışı değil her yıl nüfus eksilmesi yaşandı bugün dahi yaşanmaya devam ediyor.. ülkemizde Müslüman olduğu kadar gayri Müslim vatandaşımızda var Terör eylemlerine bakın yan yana iki köy bir camiili Müslüman köyü diğeri değil, eylem Müslüman köyüne yapılıyor.. yanda ki köy de kimsenin burnu bile kanamıyor !..

    Hatırlayın: 20-30 yıl önce Doğudan Kurbanlık , koyun, keçi, büyükbaş hayvan gelirdi.. fiyatı çok ucuz olur, bir kurban kesecek iki keserdi.. Bugün Güneydoğu da hayvan kalmadı..

    Türkiye ithal et getirmesine rağmen : Kırmızı etin ateşi bir türlü düşmüyor..

     Bugün yapılan terörle mücadele 1984 den beri böyle yapılsa halka sahip çıkılsa , bugün batıya göç eden vatandaş kendi köyünde kendi evinde : bize kurbanlık hayvan, tereyağı, Peynir üretir ve getirir bizlere verirdi..

     Devletine milletine bağlı Müslüman halkı : Batıya terör korkusu ile geç ettirdik..

     Irak’a bakıyorum: Müslüman, Arap, Türkmen ve diğer Irklarda Irak da yaşayan Müslümanlar ya öldürüldü, yada Irak ‘dan kaçarak Dünya ülkelerine dağılırken, özellikle AB ülkelerine gidenler çok üzgünüm ama örfünü geleneğini göreneğini kayıp ederek ne Müslüman, ne Gavur ikisinin ortası bir millet ortaya çıktı..

     2011 yılından beri Suriye den 14 Milyon insan ülkesini terk etti., 2,5 Milyon Müslüman öldü.. Peki Suriye ‘yi terk ederek, Türkiye, Irak, Amman, Ürdün ve AB ülkeleri ile Dünyanın çeşitli yerlerine giden Suriyeliler kim ?

     Arap, Türkmen, diğer Irklardan olan Müslümanlar..

     Suriye de ölen kim ? , Yine Müslümanlar..

     Suriye ‘ye yüzlerce defa gittim, orasını ve etnik yapısını çok iyi bilen bir gazeteciyim ve bugüne kadar Suriye de Haçlılara, Yezidilere, Gayri Müslimlere, ve de Müslüman olmayanlara bir şey olmadı burnu bile kanamadı onlar güllük gülistanlık bir şekilde yaşamaya devam ederken, son kalan birkaç Müslümanı da Suriye den çıkarmak için Esat ve güçleri kimyasal silah kullanarak Müslümanları öldürüyor.. Türkiye ise Fırat Kalkanı ve Afrin ile oyunu bozdu..

     Yemende : ölenlerin tamamı Müslüman

      Afganistan da ölenlerin tamamı ehli sünnet Müslüman,

      Libya da Ölenlerin tamamı Müslüman

      Doğu Türkistan da , Çinde ölenlerin tamamı Müslüman

      Miyammar da Ölenlerin tamamı Müslüman..

      Dünyanın neresinde Müslüman varsa : Orada haçlı zulmü ve Müslüman kanı ve göz yaşı var.. Müslümanlar ölmeye devam ediyor..

      Bu sözlerime dikkat edin ve iyi düşünün : 1984 yılından bu yana , Güneydoğu da  Bugün FETÖ İmamı ve yönetici kadrosu  bağlantısı çıkanların bir tane yakını şehit oldu mu ?

     Hani: Benim oyum dağdaki Çoban ile aynı mı ? olamaz, ayağı çarıklılar Meclis’e giremez diyen bir zümremiz var ya ! onlardan bir tane şehit var mı ?

     Başörtüsü, sakal ve Namaz kılanları öcü gibi gösteren, haçlıların Türkiye borazanlarının çocuklarından güneydoğu da terörle mücadelede bir tane şehit olan var mı ? bana göstere bilirimsiniz.. bir tek kişi istiyorum..

     Anadolu Müslüman yiğitlerinden 40 bin üzerinde Güneydoğu da şehit verdik ama onlardan bir tek şehit yok ? Niye hiç düşündünüz mü ?

      Türkiye de de haçlılar bir plan çerçevesinde Anadolu Müslümanlarını öldürüyor..

      İki köyümüz yan yana : biri Müslüman camisi var diğeri değil, hepsi T.C. vatandaşı bir şey demiyorum herkesin inancı kendine !

      Ancak: PKK ve Terör örgütleri Camiisi olan Müslüman köyüne saldırıyor yakıyor yıkıyor sivil vatandaşları kadın , çocuk demeden öldürüyor, yetmedi 500 koyunu kurşuna diziyor ama yanda ki camisi olmayan kendileri gibi düşünen köye bir şey demiyor..!

      PKK ülkemizde öldürdüğü vatandaşlara bakıyorum: tamamı Müslüman !

      Dünyanın her yerinde Müslümanlar öldürülüyor..

      Kafanızı az çalıştırın, çok uzaklara gitmeyin , Kahramanmaraş taki PKK terör eylemlerine bakın, Güneydoğu illerindeki PKK eylemlerine bakın , ölenlerin tamamı Müslüman, eylemler saldırılar ise Müslüman  köylerine yöneliktir..

      Camileri yakıp yıktılar: Hendek olaylarında Diyarbakır da ki Tarihi camii nasıl yaktıklarını unutmadık canlı yayında izledik…

      Ölenler hep Müslüman Anadolu insanı..

      Büyük İsrail Devleti için : sözde vaat edilen o topraklardaki Müslümanları öldürerek alan açıyorlar.. Türkiye, Suriye, Irak’ın Kuzeyi de buna dahil iyi düşünün hep ölenler Müslüman !

      Reis boşa demiyor: Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek vatan, Burası Türkiye

      Az kafanızı yorun : Türkiye de de sadece Müslümanların öldüğünü göreceksiniz.. terörle mücadelede sadece Müslüman asker , Müslüman köylü öldürüldü.. Müslüman Polis öldürüldü.. Müslüman öğretmen öldürüldü.. iyi düşünün !..

      İyi günler..