Okuyanlar: “ Yuh bee , böyle başlık olur mu ? “ demiştir..

Evet olur ! ama yalan değil doğru bir başlık.. okumazsak bunun doğru mu ? yanlış mı ? olduğunu bilemeyiz..!

Biz algı operasyonları ile yaşıyoruz okumuyoruz araştırmıyoruz, bize gösterilenlere duyduklarımıza inanıyoruz.. onu çıkıp bağırarak söylüyoruz..

İnternette : ABD Merkez Bankası Altın veya Dolar Rezervi yazın karşınıza resmi rakamlar çıkar.. sonra okuyun.. sonra Türkiye Merkez Bankası Altın ve Dolar Rezervi yazın o da çıkar.. hem de resmi verilerle çıkar ! bankaların internet sitesi açıklaması ile çıkar..! bana da inanmayın oraya bakın !..

ABD bugüne kadar 52 Kat Trilyon dolar bastı..

ABD Merkez bankasının dolar rezervi 119 Milyar dolar

Türkiye’nin Merkez Bankasının dolar rezervi 126 Milyar dolar..

Türkiye ‘nin Merkez Bankası Türk Lirası Rezervi 54 Milyon TL

Milyonlardan kurtulmak için paramızdan 6 sıfırın silinmesi kararı 28 Ocak 2004 yeni Türk Lirası 1 ocak 2009 da ise Türk Lirası olarak ortaya çıkan paramız en değerli para ama kıymetini bilemiyoruz..

Yani Türkiye de Merkez Bankasında ABD Merkez Bankasından fazla doları var..

Altın Rezervi olarak: olaya baktığımız zaman ise basılan para karşılığı Türkiye de 100 TL karşılığında 500 TL altın varken, ABD de Merkez bankası altın rezervi karşılığında 100 Doların karşılığı altın karışlığı değeri 7 dolar etmektedir..

100 TL karışlığı 500 TL altın var

100 Dolar karşılığı ise 7 dolarlık altın var !..

Hangi para değerli ? biz paramızın kıymetini bilemiyoruz..

Dünyanın en değersiz parası sıralamasında 1. Sırada olan Dolar , Dünyanın en değerli 11. Para sıralamasında bulunan TL karşısında nasıl değer kazanıyor ?

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dün kayseri de yastık altında ki dövizlerinizi altın veya Türk Lirası ile değiştirin !. ABD dolarının karşılığı yok, karşılıksız para basıyorlar, Bugünden sonra İran, Rusya ve Çin’le kendi paramızla alış veriş yapacağız.. dedi.

Algı operasyonu

1984 yılında yapılan seçimlerle Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal başbakan oldu.. Duble yollar, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Sanayi kuruluşları yerli, uçak, yerli gemi, Sanayi dedi, Baraj dedi elektrik dedi. Enerji dedi.. Türkiye 1988 yıllara geldiğinde şaha kalktı.. Çağ atladı.. Siyah Beyaz Televizyondan önce renkli, sonra uydu yayınları ve özel televizyon kanallarına geçişi yaşadık..

İş adamlarını uçağa bindirerek dünyanın her yanına götürerek ihracatın nasıl yapılacağını gösterdi.. Türkiye dünyaya açılmaya başladı.. Herkesin eli ekmek tutmaya başladı..

Batı önce karşımıza : PKK çıkardı..

Sonra : ABD Çekiç güçle bizi PKK dan koruyacağını söyledi, ancak ABD Helikopterleri ki çekiç gücün helikopterleri PKK silah ve yiyecek veriken suçüstü olunca çekilmek zorunda kaldı.. AB ülkelerinin desteklediği PKK ile bizi baş başa bıraktılar.. Batı güçlü Türkiye istemiyordu.. bunun için düğmeye basıldı.. bugünkü gibi..

Özal’ı indirmek gerekiyordu..

Özal ailesi üzerinden vurmaya başladılar: Gazete başlıkları “ Özal’ın kızı davulcuya kaçtı!” başlık bu oysa davulcu dedikleri Asım , Üniversite mezunu iyi eğitim almış hobi olarak batarı çalan biri.. biz onun mühendisliğini değil davul çaldığını gösterdik..

O günkü gazeteler: Özal’ın kızı davulcuya kaçtı.. Hanımı, yalı aldı, gemi aldı, Emirgan da kat aldı, bilmem ne fabrikasına ortak oldu.. gibi haberler ve algı operasyonu ile halkın gözünde bir anda Özal dünyanın en kütü adamı oldu.. algı operasyonu ile o hale getirdiler..

Büyük gazeteci dediğimiz köşe yazarları batının köpeği olarak özal’a yazılmadık yazı bırakmadılar.. o zaman İnternet yok, Gazete ve Özel televizyon kanalları ile vurdular..

Özal bunalmıştı.. sıkılmıştı. Sonra Cumhurbaşkanı olarak kurtulmak istedi ama Cumhurbaşkanlığının bir şey olmadığını gördü, ya başkanlık sistemi yada yeniden siyaset diyordu ki zehirleyerek şehit ettiler..

Adnan Menderes’e bakıyoruz aynı oyun, gazete başlıkları aynı, Özal’a bakıyoruz aynı oyun aynı gazete başlıkları, Bugün gazete, Televizyon, İnternet ve Sanal Medya da başlıklar aynı..

15 Temmuz akşamı sanal medya yı hatırlayın : “Boğazı kesilen askerler, köprüden atılan erler” bir merkezden yürütülen algı operasyonu sonra hepsi yalan olduğu ortaya çıktı..

CİA – 17-25 Aralık Darbe girişimi ve dolar görüntüleri ki ABD den geldiği ve filmden alındığı ortaya çıktı..

Gezi parkı darbe girişimi.. Alman Vakfının Türkiye de yaptıkları ve sözde gazetecileri destekliyoruz diyerek yaptıkları rezaletler..

Sözün özü : Elinizde döviz ne varsa hepsini altın veya Türk Lirasına çevirin çünkü elinizdeki doların değeri yani 100 doların değeri ABD altın rezervleri karşısında 7 dolar etmektedir.. 100 Türk Lirası ise 500 TL altına değerindedir..

Karar sizin bizden uyarması

İyi günler..