Türkiye de yalandan ölçek bir siyasetçi varsa ! siz onun adını biliyorsunuz ! benim yazmama gerek var mı ?

Son yıllara damgasını vuran siyasetçi derseniz evet : Onun adını yazayım Devlet Bahçeli..

İlginç çıkışları söylemleri ile gündeme oturuyor..

Son sözleri ise: Kamyon farı görsün tavşana dönersin “ sözleri oldu.

G20 zirvesinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması bir çok televizyon kanalında canlı yayınlanmasına rağmen CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Erdoğan Cemal Kaşıkçı cinayetini konuşmadı” demesine tepki gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli sert sözlerle eleştirdi..

Bahçeli: “ Almanya’yı ziyarete giden CHP Genel Başkanı’nın, FETÖ’cülerin, PKK’lıların karelerinden çıkarak konferansta konuşamamıştır. CHP Genel Başkanı kayıptır, karanlıktadır. Nereye savrulduğunu bilmiyor ya da tutsak alındığından sesi çıkmıyor. Almanya’dan yardım dilenmek manda özlemi değil midir? Akıl olmayınca ne yapsın sakal? Tablo aynen böyledir. Sayın Kılıçdaroğlu tavsiyem olsun her ağacı taşlama, Allah muhafaza kamyon farı görmüş tavşana dönersin. Seni HDP de çürümüş İP de kurtaramaz! “ diyerek siyasette Kamyon farına bakan tavşanı da katmış oldu..

PKK –PYD-YPG diye terör örgütü yok..

Bu terör örgütleri kürt halkının hakkında aramıyor.. Bunlar ABD , Almanya, Fransa İngiltere ve AB ülkelerinin kurup, destek verdiği çapulculardır..

Türkiye bugün terör örgütleri ile savaşmıyor, yedi düvenle harp yapıyor..

ABD ve AB ülkelerinden gelen silah ve Para ile Türkiye , Müslümanlara saldırıyorlar Türkiye de savaş veriyor.. Hedef Türkiye den toprak koparmak.. Bunu yaparken de Kürt, Türk, Alevi, Sünni, Laz, Çerkez, Abaza diyerek ırk ayrımı yaparak yanlarına yandaş bulmaya çalışıyorlar..

Türkiye bugün savaş yapıyor.. Bunu gören MHP Lideri Devlet Bahçeli..

Türkiye de aslında herkes bunu görüyor da : Haçlı sevenler var, TErör örgütlerini sevenler var.. terörden beslenenler var, haçlıların hayranı olanlar var işte onlarda görüyor da görmemezlikten geliyorlar..

Söz konusu ülkemizse : gerisi teferruat diyen Devlet Bahçeli , yıkamayanlar, MHP içinden bir ip çıkararak bölüp parçalamayı hedeflerine koydular..

Şimdi ise : Ak Parti bölmek için Erbakan’ın oğluna parti kurduruyorlar..

Sözde Müslümanların sesi olan SP ise son seçimde kimlerle beraberdi hepimiz gördük..

Devlet Bahçeli, dünkü gurup toplantısında yaptığı konuşmada: “ Türkiye-ABD müttefiktir. Ancak ABD müttefiklik hukukuna duyarsızdır.

Türkiye sınırının hemen dibinde Suriye’nin kuzey doğusunda gözlem noktaları tam bir rezalettir. ABD kimi kimden korumaktadır. PYD/YPG lehine gözcülük yapması ne hukukla, ne adaletle, ne de ittifak onuruyla bağdaşmaktadır. Türkiye hiç kimsenin himayesine ihtiyaç duymayacak bir devlettir. Gözlem noktalarının kurulmasının amacı, Türkiye’yi izlemek, perdelemektir. Bunun adı terör ajanlığıdır, terörist seviciliğidir. Ok yaydan çıkmıştır. Gözlem noktalarından Türkiye’yi izleyen ABD derin bir çukurdadır. Bu devletin sabrı bir taşarsa herkes kaçacak delik arayacaktır. Gözlem noktalarını finanse edecek Suudi Arabistan Allah’tan korkuyorsa önce işlediği vahşi cinayetin bedelini ödesin. Kılıç dansıyla belki bu günler kurtarılmış olabilir ancak bunların hiçbiri muhatabına onur sağlamaz, şeref katmaz. Gerek Suudi Arabistan’ın gerekse Birleşik Arap Emirliklerinin 15 Temmuz’a nasıl baktıkları sır değildir. Şimdi de ABD’nin gözüne girebilmek için terör örgütlerine destek vermeleri alçaklıktır, kepazeliktir.

Bahçeli ,” Şu feleğin işine bakın ki Fransa sarsılmaktadır. Hatta 2. Fransız devriminden bile bahsedilmektedir. Sokaklara çıkan sarı yelekliler her yeri yakıp yıkmaktadır. Demokrasi, özgürlük ve insan hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların foyası meydana çıkmıştır. Gezi olayları sırasında polisin müdahalesinden rahatsız olan Fransa, bugünlerde ne dediyse yemiş yutmuştur. Biz başkalarının krizinden el ovuşturan bir ülke değiliz. Zamanında merhamet göstermiş ecdadın asil varisleriyiz. Avrupa zihniyeti çifte standarttan, geldiğimiz bu aşamadan vazgeçmelidir. Düşmanlığın kimseye faydası yoktur. Gün olacak devran dönecek, herkes yaptığını çekecektir. Hiçbir şey kimsenin yanına kar kalmayacaktır. Fransa’nın hali ibret vesikasıdır,” diyor Devlet Bahçeli..

Kamyon farına bakan tavşan , kamyoncuya akşam yemeği olur..

Bizden söylemesi

İyi günler..