Tarih den bir not: Kahramanmaraş spor birinci lige çıkardık, Kahramanmaraş spor Galatasaray maçı var, maçın hakemi Erman Toroğlu , Kahramanmaraş spor taraftarı ,” Hakem düğünün nohutunu ..s..” diyerek küfür ediyor..

     Toroğlu : “ Hakemlik hayatım boyuncu çok küfür yedim ama düdüğümün nohutuna küfür edeni ilk defa burada gördüm diye televizyon da canlı yayında konuştu..

     Bu tarihteki bir olay:

     Geçtiğimiz Cumartesi , tam da bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’a geldi, Müftülük meydanı, da Kahramanmaraşlılara hitap etti.

     ABD de bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar araması üzerine : konuşmasını yarıda keserek , bir telefon görüşmesi yaptı sonra gelip konuşmasına devam etti.

     Bu bilinen ve gerçek olan:

     Geliyorum dedi kodu ve cadı kazanına :

     “ Sayın Cumhurbaşkanımız konuşurken, Emine hanım telefon açmış, dondurma ve tatlı almadan sakın gelme haaaaa ! demesi üzerine, Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasını yarım keserek koşup pastahaneden dondurma ve tatlı almış sonra, gelip konuşmasına devam etmiş,” bunu anlatarak oy çıkaracaklarını sanıyorlar..

     Üstelik de : Pasta haneye kadar yaya olarak gitmiş , gelmiş !.. miş miş..

     Ufku vizyonu olmayan insanlar: dedi kodu yaparlar..

     Ufku vizyonu olmayan insanlar: iftira atarlar.. yalanla dolanla bir yere varmaya çalışırlar.

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da senin benim gibi, et ve kemikten meydana gelen bir insan, o da acıkır yemek yer, tatlı yer, dondurma yer bundan doğal ne var.. ama böyle şehir efsanesi ile uydurma yalanlarla oy alamazsınız..! bu yalandan oy çıkmaz bunu öncelikle söylemek istiyorum..

     Mahir Ünal, Celalettin Güvenç, kavga etti, bir birini öldürdü diyerek, sandıktan oy çıkaramazsınız..!

     Bir Ak Partililer var, Bir AKP’liler var , Bir de Tayyip’ciler var..

     Ak Partili ve Tayyipçilerde bir sorun yok, onlar Reis diyor..

     Sorun : Ak Parti içinde olup da AKP diyenlerde !

     Her dönemin adamı olup bu partinin ekmeğini yiyenlerde.. onların oy verdiğinden bile ben şupe ediyorum..

      Neyse bugün dönelim:

     Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, projelerini hazırladı.. Bugün 11 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte projelerini Kahramanmaraş halkı ile paylaşacak..

     Sayın  Cumhurbaşkanımız “ Beka “ diyor, Sayın Bahçeli “Beka” diyor ya bunu halen anlamayanlar var ! Bahçeli ve Tayyip düşmanları var..!

     Ne yapabiliriz hesabını yapıyorlar: Tabandan başlıyorlar vurmaya, yalan dedi kodu ve kaynamakta olan cadı kazanının altına iki odun daha atıyorlar..

     Şehir efsanesi , hikayeler uyduruyorlar..

     Sevgili okurlarım: 31 Mart 2019 Pazar günü Belediye başkanlarını, Belediye Meclis üyelerini, Muhtarlarımızı seçeceğiz..

     Mahallemizde bizi kim iyi temsil ettiğine inanıyorsak : o kişiyi muhtar seçeceğiz..

    İlçemizde bizi kim iyi temsil edecekse onu da ilçe Belediye Başkanı seçeceğiz..

     Hangi partinin Meclis üyeleri daha donanımlı ise onu da meclis üyesi olarak seçeceğiz..

     Büyükşehirde hangi partinin adayı donanımlı ise onu da büyükşehir belediye başkanı olarak seçeceğiz..

     Onikişubat Belediye Başkanı ve Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı, ki Cumhur ittifakının adayı Hanefi Mahçiçek: EXPO 2023 yani beş yıl sonra Kahramanmaraş uçuracak projenin sahibi çok iyi bir oyla yeniden belediye başkanı seçmemiz hepimizin menfaatine olacaktır.. Ak Partinin oyu Onikişubat da çok yüksek çıkması gerekir..

     Kahramanmaraş Büyükşehir için Hayrettin Güngör, Belediyeciliğin kitabını yazan, Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği yapmış, Külliyede Cumhurbaşkanımızın Mahalli idarelerden sorumlu bir üyesi olarak Ankara ile çok iyi bağı olan biri ki , Kahramanmaraş Hayrettin Güngör ile ayağa kalkacaktır..

     Küçük hesapları bir kenara bırakarak , Kaynayan cadı kazanının altına odun atma yerine o ateşi söndürerek, başta Hayrettin Güngör ve İlçe Belediye Başkan adaylarımızın etrafında toplanmamız gerekmektedir.

     Ak Parti ve MHP birlik ve beraberlik için ikinci defa imza attı. Bu tarihi fırsatı iyi kollayarak , gözünün üstünde kaşın var deme yerine , güzellikleri görerek bugün birlik olma zamanıdır.

     Ak Parti ve MHP ‘liler Hayrettin Güngör projelerini bugün görecekler ve bu projeleri anlatarak birliğimizi , dirliğimizi devam ettirmek için herkes 31 Mart akşamına kadar var gücü ile çalışması gerekiyor.. mesele bu başka söze gerek yok.

     Düdüğün nohutuna küfür edenlere fırsat vermeyin !

     Birlik olun, kardeş olun durmak yok yola devam !

     İyi günler..