Kurtuluş günü

Kurtuluş Savaşı

Milli Mücadele

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: ABD ve BM soruyor,” Bizimle Dalga mı geçiyorsunuz ?”

ABD yetkilisi , PYD terör örgütü değil, silah da veriyoruz, gıda yardımı da yapıyoruz her türlü desteği veriyoruz,” diyerek Türkiye ile dalga geçiyor..

22 gün 22 gece süren milli mücadele : var mısınız yeni milli mücadeleye !

22 terörist öldürülüyor.. ama geride 9 şehit var.. bunun anlamı da şu “ Bir sizden – iki bizden !” peki milletin yüreği ne zaman soğutulacak ?

Elinize sağlık- şehitlerin kanı yerde kalmadı ! diye bilecek miyiz ?

Kurtuluş Savaşı ! yeni milli mücadele ..

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yılında gerçekten Kahramanmaraş ve Türkiye kurtuldu mu ? gerçekten kurtuldu mu ? siz buna inanıyor musunuz ?

Kurtuluş savaşı- Milli Mücadele bugün yapılıyor mu ? dünkü rakamlar: 4 asker 3 polis 2 devlet memuru şehit edildi.. 22 …. Gebertildi.. 96 yıl önce kurtuluş savaşı veren bir ülke bugün AB ve ABD Rusya tarafından işgal altında değil mi ?

Değil diyorsanız: PKK verilen silahlar neyin nesi ?

Devlet imkanlarını PKK emrine veren, devlet kasasındaki paraları PKK veren o mağlum belediyelere hiçbir şey yapılmaması : Türkiye de ne halde olduğumuzu gösteriyor.. doğru değil mi ?

Gelin bir birimizi kandırmayalım: Türkiye bugün işgal altında 96 yıldan beri işgal altında sadece ismi değişti.. işgalin şekli değişti !..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti neredesin ? diye bize sorma hakkını veriyor.. 96 yıldır kurtulamadık halen işgal altındayız.! Bu neyin kurtuluş bayramı ?

Bugün 12 Şubat Kurtuluş Bayramı/ Çete Bayramı !

Ben bu kelimeyi söyleyenlere gülüyorum: bu nasıl kurtuluş bayramı ?

Güneydoğu dan şehit haberleri geliyor.. üstelik de senin benim verdiğim vergilerle alınan mermilerle vatan evlatları şehit oluyor, o belediyelere bir şey yapılmıyor, benim paramı yiyor..bu sebeple vergi verdiğim için şehit ailelerinden özür diliyorum..

Dost diye bizi kandıran batı ülkeleri : haçlılar bölücü ermeni örgütü PKK silah atmaya devam ediyor bizde bugün kurtuluştan söz ediyoruz..

Kurtuluş Savaşı ! ya bugün ne yapıyoruz ?

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümünü kutluyoruz, ama ülkemiz yine işgal altında..!

12 Şubat 2016 Cuma günü yani bugün Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, bakanlarımız Kahramanmaraş’a geliyor..

Hoş geldiniz !

Gelmişken bir iki sözümüz var !

Bugün kurtuluş savaşı: ekonomi ve kalkınmaya bağlı milli gelirimiz 40 bin dolar olursa Türkiye kurtuluş savaşını kazanmış olur..!

Kurtuluş savaşını kazanmak istiyorsak: Özel sektöre, tank, top, uçak, gemi, füze, otomobil,silah , uydu , petrol çıkarma başta olmak üzere her türlü destek verilerek ülkemizin ekonomik kalkınmasını sağlamalıyız..

Kurtuluş savaşını kazanmanın yolu : milli mücadele diyoruz ya ! , milli kalkınma projesi ile dünyada ne üretiliyorsa Türkiye de de 24 saat sonra o üretilmelidir..

Petrolümüz var çıkaramıyoruz, insan gücümüz var yerli otomobil yapamıyoruz, ilim adamlarımız var yurt dışında Türkiye de can güvenliğini sağlayamıyoruz..(örneği : TÜBİTAK) yerli üretim yapamıyoruz o zaman biz ekonomik savaşı nasıl kazanacağız ?

Milli mücadele 22 gün 22 gece süren milli mücadele

Bugünün milli mücadelesi : dünya da her ne yapılıyorsa 24 saat sonra burada aynısı daha iyisi üretile bilirse milli mücadele o zaman kazanılır !

Yoksa : Benim verdiğim vergi PKK maaş olur, mermi olur, bomba olur sonra da benim kardeşim şehit olur !

Bizde törenlerde göz yaşı döker: destan okur dururuz arkadaş !..

Bizde bu defa Türkiye Cumhuriyeti Devletini sorgulamaya başlarız. Neredesin ? benim devletim nerede ?.

Birileri bizimle dalga geçiyor, gelin samimi olalım, bırakalım kuru boş lafları milli kalkınma seferberliğini yapalım..

Türk milleti zekidir.. Türk milleti üretkendir.. Türk milleti sanatkardır.. Türk Milleti ustadır.. her şeyi yapar önünü açalım.. üretim üretim üretim ekonomi ekonomi ekonomi diyelim ve gerçek kurtuluş savaşını başarı ile kazanalım..

İyi günler..