20 günden beri Sarı Yelekliler, Fransa, Belçika, Hollanda ve Medeni dediğimiz batı da , batının tek dişi kalmış bir canavar olduğunu bir kere daha gösterdi..

    Pazar günü evde Paris’de Fransa da neler olup bittiğini televizyondan canlı yayında izledim.

    Bizim gurbetçilerimiz vardı, üzerinde tavuk tüyü olan lengeri şapkasını takarak getirdiği arabası ile havasını yaparken, “ Batı Medeniyet “ “Batı Özgürlük” sloganları ile genç nesilleri zehirleyen o tipler..

    Hani birde : adı bizden soyadı bizden: senin benim gibi cebinde Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı kimliğini taşıyan, aklını ruhunu batı ve haçlılara kiraya verenler var ya onlarda söyler ,” batı demek ABD ve AB demek medeniyet demektir” diyerek söze başlarlar..

    Fransa’nın başkenti Paris de Medeniyet ve insanlığın olmadığını Pazar günü tüm dünya bir kere daha gördü ve bizde gördük. Canlı canlı izledik..

    Evet : Avrupa’ya bende gittim, insanlık da yok, medeniyette yok, özgürlük ve insan hakları da yok.. var diyenlere soruyorum:

    Paris’de telefon satarak ekmek parası kazanan dükkan sahibinin ne suçu vardı ? da bu barbarlar eşkıyalar adamın dükkanını yağmaladı..? söyleyin bana bakalım !..

    Fransa, Belçika, Hollanda derken diğer AB ülkelerinde : araçların yakılması, dükkanların yağmalanması hangi insan hakların sığıyor ? dükkan ve araç sahiplerinin suçu ne ?

    Bu dünya etme , bulma dünyası..

    Osmanlı son dönemi dahil olmak üzere : Ülkemizde sürekli karışıklık çıkararak bundan nemalanan batı , 1984 yılından beri başta PKK besleyerek silah vererek, 40 bin üzerinde vatandaşımızı, polisimiz, askerimizi şehit ederek Türkiye büyük acılar çektirdi..

     Biz hep şunu söyledik: Batı demek Barbarlık demektir..

     Avrupa demek: İnsan hakları ve özgürlüklerin olmadığı bir ülke demektir..

     İnsan hakları olsa : mağazaların camları kırılarak içindeki malzeme yağmalanır mıydı ?

     Biz bu filmi ülkemizde bir çok ilimizde ve de Maraş’ta çok izledik..

     1978 Maraş olaylarında : topal Osman, buzdolabını sırtlamış tekkenin yokuşuna doğru çıkarıyor, herkes görmüş.. Maraş olayları bitince sormuşlar, Osman o buzdolabını nasıl götüre bildin diye ?

     Osman ise : “ İman gücü ile kardaş İman gücü ile” cevabını vermiş..

     O Maraş olaylarını milli piyango bileti satıcıları ile organize eden kimdi..? ABD Türkiye 1980 darbesine hazırlayan CIA , 12 Eylül akşamı , “ Bizim çocuklar başardı” açıklamasını yaptığı gibi, 15 Temmuz 2016 da da yine aynı CIA “Bizim çocuklar başaramadı” açıklamasını biz halen unutmadık..

     Fransa Kralı: “ ABD doları yerine kendi paramızı kullanalım dedi.. kıyamet koptu..

     Mesele burada.. Akaryakıt zammı değil , hükümette diz çöktürmek için yapılan barbarlık..

     Terör sevicilerin olduğu her ülkede , üç beş kuruşa ülkeyi karıştırmak çok kolay..

     Konunu dışına çıkmak istemiyorum:  örnek çok , çok fazla konu var..

     Mesele : AB ülkeleri medeni mi ? yoksa tek dişi kalmış bir canvar mı ?

     Sarı yelek gücü ile yağmalama yapan terör örgütlerini gördük..

     Araçları yakan, dükkanların camlarını , kepenklerini kırarak, yakıp yıkan, insan olamaz.. o dükkan sahipleri , Hristiyan da olsa, Yahudi de olsa, Katolik ’de  olsa netice de bir insan ve bir esnaftır.. esnafın malına böyle zarar vermeye kimsenin hakkı yoktur. Vatandaşın otomobilini yakmaya kimesin hakkı yok..

     AB ülkelerinde : insan hakları, özgürlük, demokrasi falan yok.. bunların tamamı bir kocaman yalan.. Yalan olduğunu bir zati kendim giderek gördüğüm gibi Pazar günü canlı canlı televizyon kanallarında izledi..

     Batı barbardır.. İşte bunun en canlı örneğini ve çiftte standartlarını Pazar günü televizyonlarda canlı yayında izledik..

     Tüm bu olaylar olurken, AB ülkeleri televizyonları , belgesel yayınladı.. komedi filmleri izleterek olayları görmezden geldiler..

     Oysa Gezi Parkı olaylarında: 24 saat kesintisiz İstanbul dan yayın yapan batı televizyonlarının sesinin çıkmadığını gördük..

      Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “ Bu terör bir gün sizi de vurur “ diye yüzlerce defa uyarmasına rağmen PKK ve Terör örgütlerine destek veren AB ülkeleri bugün terörün pençesinde .. Üstelikte Sarı Yeleklilere terör örgütleri de destek veriyor, yağmalayanlar da onlar, yakıp yıkanlarda terör örgütleri..

     Senin teröristin iyi, benim ki kötü diye bir kavram yok, eşkıya eşkıyadır.. gördüğü yerde öldürülmesi gerekir..

     Terörün acı faturasını bugün en fazla Fransa öderken, yarın kim ödeyecek bakalım.. ancak sözümün sonunda şunu söylemeden geçemeyeceğim: Türkiye de ki terör yandaşları boş durmuyor terörden beslenmemin yoluna bakıyorlar.. Siyasi kanadı da mesaj veriyor..

     Bizden söylemesi..

     İyi günler..