Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sadece kendi ilçesinde değil herkes tarafında takdir ediliyor, konuşuluyor, örnek gösteriliyor.

İki dönem Beyoğlu Belde Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Türkoğlu İlçe Başkanlığına seçildi. Her zaman kendini yeniledi, çıtayı yükseltti. Bir ticaret adamı gibi düşünüp belediyeye sürekli kaynak yatarak yaptığı yatırımlarla hep hayranlık uyandırdı. Hatta kıskanıldı.

İlçe belediye başkanı seçildikten sonra Türkoğlu İlçesinin adeta kaderini değiştirdi, hizmetle tanıştırdı. İlçe belediyelik olduğundan bu yana hak ettiği hizmete O’nunla kavuştu.  

Sosyal belediyecilikte de üstün gayretler gösteren Başkan Okumuş, Uluslararası AVASIM Festivali ile ilçenin adını dünyaya duyurdu. Orada yaşayanların hayal bile edemeyeceği bir festivaldi bu.

En son “81 İlden 81 Öğrenci” projesiyle yine ilçesinin ve Kahramanmaraş’ın tanıtımını mükemmel bir şekilde yaptı. Türkiye’nin 4 bir yanından gelen üniversiteli öğrenciler Kahramanmaraş’ın tarihini ve kültürünü tanıdı.

Gelen öğrencilerle yaptığım sohbette Kahramanmaraş’a hayran kaldıklarını, doğasıyla, tarihiyle muhteşem bir şehir olduğunu söylediler ve Maraş yemeklerine bayıldıklarını özellikle belirttiler. Bir daha gelmek istiyorlardı. Şehrimizin tanıtımı için çok iyi düşünülmüş bir projeydi. O gençler gittiği her yerde şehrimizin güzelliğini ve misafirperverliğimizi anlatacak.

Başkan Okumuş’un bu başarısı parti genel merkezinin anketine de yansıdı. Edindiğimiz bilgilere göre en başarılı belediye başkanları arasında olmasının yanı sıra en çok tanınan Belediye Başkanları arasında da Türkiye rekoru kırdı. Kendisini görmeyenler dahi ismini ve başarısı biliyor.

İşte Başkan Okumuş, tam da Cumhurbaşkanımızın istediği gibi bir yol arkadaşı. Kimseye tepeden bakmayan, kapısı her zaman herkese açık, ulaşılabilen, tam bir halk adamı. Kendisine verilen emanete sahip çıkıyor. Metal yorgunluğundan eser yok. Tam aksine o çalıştıkça enerjisi artıyor.

Kendisiyle ne kadar övünsek az. Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.