Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ara tatilde olan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Ara tatil boyunca minikler için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Ara tatili değerlendirmek istedik. Bir hafta boyunca tiyatro gösterimlerinden masal saati ve boyama etkinliklerine kadar dolu dolu bir programımız var. Etkinliklerimize katılım gösteren değerli hemşehrilerimize ve etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ara tatilde olan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Öğrencilerin daha eğlenceli ve verimli bir tatil dönemi geçirmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, tiyatro gösterileri, masal saati ve yüz boyama gibi birbirinden eğitici ve öğretici etkinlikleri miniklerle buluşturuyor. Bu kapsamda, ‘Karagöz – Hacivat’ oyunu çocuklar için perdelerini açtı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro gösterisine çocuklar ve ebeveynleri yoğun ilgi gösterdi. Bir yandan eğlendirirken bir yandan da öğretici dersler vermeyi ihmal etmeyen oyun izleyicilerin beğenisini kazandı. Oyun öncesi gerçekleştirilen yüz boyama etkinliğinde de gönüllerince eğlenen miniklerin neşesi görülmeye değerdi.

YOĞUN KATILIM VAR

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Karagöz – Hacivat’ tiyatro gösterisini takip edenler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de vardı. Miniklerle ve aileleriyle sohbet eden Başkan Güngör, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Başkan Güngör, “Öncelikle şehrimizde düzenlenen kültür sanat etkinliklerini çok değerli bulduğumu ifade etmek istiyorum. Bu kapsamda, çeşitli etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bu noktada da okulların ara tatile girmesini fırsat bilerek kıymetli yavrularımız için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlemeye karar verdik. Bugün etkinliklerimize olan ilgiye bir kez daha şahit oluyoruz. Gerçekten salon tamamen dolmuş durumda. Etkinliklerimize katılım gösteren değerli hemşehrilerimize ve etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.