22 Mayıs 2016 Pazar günü yapılan : Ak Parti olağanüstü genel kurulda Kahramanmaraş güçlenerek çıktı..

Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım ile yeni bir şans doğdu.. Ak Parti Merkezinde yönetime Kahramanmaraş’tan dört isim girdi bu önemli bir gelişme..

MKYK da Metin Doğan ile temsil edilirken, yeni dönemde :

Veysi Kaynak, Sema Ramazanoğlu, Nevzat Pakdil, Metin Doğan ile Ankara da Ak Parti Merkezinde daha güçlü temsil edilmesi Kahramanmaraşlıları sevndirdi..

Bunun anlamı şu : bir önceki dönemden daha güçlüyüz.. hem de 3 kat daha güçlüyüz.. birlik ve beraberlik içinde hareket edersek gücümüzü iyi kullanırsak Kahramanmaraş bu Ak Parti genel kurulundan karlı çıkan il olur.. ama biz önce birlik olmalıyız..

Başbakan Ahmet Davutoğlu önceki gün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 64. Hükümetin istifasını sundu..

Saat 19 00 gibi yeni genel başkan Binali Yımldırım çağıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni hükümeti kurma görevini verdi..

65. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti Binali Yıldırım Başbakanlığında önümüzdeki Salı günü kurulması bekleniyor..

Başbakan adayı Binali Yıldırım’ın Bakanlar Kurulu Listesi hazır olduğunu sanıyorum.. Kahramanmaraş’ın da bakanı var ama bir mi ? iki mi ?..

Şimdi gözler: Mahir Ünal ve Celalettin Güvenç’in bakanlık almasında.. Adalet Bakan Yardımcılığı yapan Veysi Kaynak sırada bekliyor..

Kahramanmaraş’a üç bakan olur mu ? olur üçte olur dört de olur ? Nasıl mı ? Sema Ramazanoğlu koltuğunu korursa olur..!

Vali- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in iç işleri bakanı olması bekleniyor..

Mahir Ünal’ın ise Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine devam etmesi , yada Milli Eğitim Bakanlığına geçmesi bekleniyor..

Sema Ramazanoğlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında göreve devam etmesi kesin gibi.. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak bakanlığı gündemde gibi..

Kahramanmaraş’a bu kadar çok bakanlık olur mu ? biraz zor denge meselesi ama niye olmasın olabilir mi ? olur !..

Veysi Kaynak ve Nevzat Pakdil’in ise Ak Parti içinde etkin görevler alması bekleniyor, ki bu Kahramanmaraş’a çok daha büyük güç verecektir..

Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Celalettin Güvenç, Nevzat Pakdil , Sema Ramazanoğlu, Metin Doğan, Aktif rol alması, diğer vekillerimizle birlikte el ele vererek bir birimizi severek çalışmamız halinde yapamayacağımız hiçbir iş yoktur..

Ama önce biz bir birimizi seveceğiz..

Ak Partili Belediye başkanları, Ankara da böylesine güçlü bir temsil, eğer biz bu dönemde hak ettiğimiz hizmetleri alamazsak bir daha asla alamayız..

Evde bir reis vardır.. Dernekte bir başkan vardır.. Mahalle de bir muhtar vardır.. siyasi partilerde bir il başkanı var, velhasıl bir yönetici bir ağabey vardır..

Buradan Ak Parti yönetimine sesleniyorum: Ankara da bu kadar güçlü temsili yakalamışken bir ağabey seçelim , onun başkanlığında toplananım , başkan ne derse onu yapalım.. o zaman Kahramanmaraş’a hizmet gelir..

Her birimiz bir yana çekersek: hiçbir yere varamayız !

Bir başımız olmalı.. belki seçimle yapmalıyız, yada atama yolu ile yapmalıyız ama Kahramanmaraş’ın bir ağabeyi olmalı..

Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları o ağabeyin başkanlığında toplanarak Kahramanmaraş için karar almalıdır..

Ben yönlendirme yapmıyorum: Bekir olur, Ali olur kim olursa olsun ! önemli olan bizim birlik ve beraberlik içinde olmamızdır..

Birlik ve beraberliğin yolu da bir ağabeyden geçmektedir..

Yada : Bir başkan diyelim.. Kahramanmaraş’a bir başkan seçelim..

Milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, şehrin kanat önderleri bu başkanın etrafında toplansın o ne derse o olsun böylece biz birliği ve beraberliği sağladığımız zaman Kahramanmaraş’ın meselelerinin yüzde 80 çözülmüş olacaktır..

Yeni dönem hayırlı olsun

65. hükümetimiz hayırlı olsun Kahramanmaraş için en az 4 bakanlı olsun ! diyelim dört istemezsek ikiyi alamayız !..

İyi günler..