Maalesef Futbolda Maddi sorunun hiç konuşulmadığı, sadece sportif başarının ele alındığı bir güne geldik…

Maça 2 lirayla girenlerin, maç biletleriyle kulübün para kazandığı yolundaki garip ve dayanaksız iddialarını bile duymaya başlar olduk…

Zamanında Kahramanmaraşspor’un Otellerden çıkamadığı, borç batağındayken herkesin bir çelme takar olduğunu hep duyuyorduk.

Geçen sezon başında takımı sahiplenerek yönetime gelen ve tam bir kaos içinde olan camiaya; adeta gecesini gündüzüne katıp çalışarak, bir anda sahadaki futbolcusundan tribündeki taraftarına kadar hem gerçek bir umut hem de büyük bir enerji veren Fatih Mehmet Ceyhan başkanlığındaki mevcut yönetimin düşüncelerinin sadece Kahramanmaraşspor olduğunu ve bu ilke ile hareket ettiklerini, sezon içinde Büyük Kahramanmaraşspor Taraftarının duygu ve düşüncelerini dile getirmekte zorlanmadıklarını görmek ve onların da gerçek birer Kahramanmaraşspor sevdalısı olduklarını bilmek Kahramanmaraş adına onur ve gurur verici bir durumdur.

Kulübün başına geldi geleli Ne futbolcu alacakları, ne deplasman masrafları ağza alınmadı.

Öyle sanıldı ki her şey güllük gülistanlık..

Hiçbir geliri olmayan bir kulüp, borçsuz yönetilirken, sportif başarısızlıkların ardından, paralar israf edildi şeklinde, garip çıkışlar yükselmeye başladı.

Hiç kimse demedi ki bu takım nasıl yönetildi, maddi kaynak nereden bulundu diye…

Ne parası… Ve varsa nerede ve nereden gelmiş? diyen olmadı.

Futbol işi mütevaziliğe gelmiyor belli.

Sessiz, sakin ve edepli durdun mu olmuyor.

Kendi yağınla yetindin mi, ya da fedakarlık edip kazancını kulübe harcadın mı kıymeti yok..

Ceyhan’da olduğu gibi, İlla ağlayacaksın, yada Çıkıp şov yapacaksın..

Bu işin kumaşı bu…

Ceyhan gibi profesyonelce kulüp yönetirsen, borçtan harçtan fazla bahsetmez, tevazu içinde kalırsan, ağzı olan konuşmaya başlar.

Hiç kimse düşünmez bu takım buralara nasıl geldi veya bu takımı nasıl yukarı taşınılır diye…

İşte tam da bu nedenlerle mevcut yönetimin, şehrin tüm dinamiklerinin oluşturacağı güçle beraber desteği arkasına aldığında 2. Ligdeki hedefinin sadece şampiyonluk olarak belirleneceğini ve el ele PTT 1. Lige çıkılacağını düşünüyorum.

Armayı yere atmak hiçbir Kahraman evladına yakışmaz…

Tek kurtuluş yolunun üst liglere çıkmak olduğunu düşünerek sağlamakta geç kalınmış olunan sinerjiyi bu sezon en erken ve sağlam şekilde oluşturabilmek adına; bu sezonu Kahramanmaraşspor’un kurtuluş sezonu ilan ederek şehrin mülki amirlerini, önde gelen iş adamlarını, tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, şehri temsil eden tüm parti teşkilatlarını, bu şehirde ticari kazanç sağlayan şirketleri mevcut yönetimde bulunan ve Kahramanmaraş şehrini, Kahramanmaraşspor’u en iyi şekilde temsil eden yönetime maddi ve manevi her türlü destekte bulunmaya çağırıyor ve bir kez daha taşın altına ellerini koymaya davet ediyorum.

Şehrin tüm dinamiklerinin aktif halde desteği gerçekleşirken, içinde bulunduğumuz bu zor dönemde sevdalısı olduğumuz armaya sahip çıkma hususunda en büyük görev Büyük Kahramanmaraşspor Taraftarına düşmektedir…

Her şartta, içeride ve dışarıda takımın yanında olan bizler için de diğer senelerden farklı şeyler yapma zamanı gelmiştir.

Zaman laf değil sevdanın gereğini yerine getirme zamanıdır.

Bu şehirde kağıt toplayarak geçindiği halde biletini alan ağabeylerimiz varken armayı kaderine terk etmek kendimize taktığımız Büyük Kahramanmaraşspor Taraftarı ismiyle bağdaşmaz.

Bu sebeplerle Büyük Kahramanmaraşspor Taraftarının üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağından bir arma, bir forma ve bu şehrin asil renkleri nasıl desteklenir tüm Türkiye’ye göstereceğinden hiçbir kesimin şüphesi yoktur.

Bu yolda öldürmeyen her acı bizi dirilttiği gibi bize karşı örülen her duvarı da aşmayı birlikte başaracağız…

Muhakkak ki bu asil şehrin çocukları o gün geldiğinde bunu en iyi şekilde kanıtlayacaktır diye düşünüyorum.

Kalın Sağlıcakla…