Sevgili okuyucular, Bazı uzmanlar tarafından şok iddialar gündeme geliyor. İlahiyatçı Mustafa İslamoğlu, kamuda FETÖ'nün yerini çok daha tehlikeli bir yapının almak üzere olduğunu ileri sürmekte. İslamoğlu’nun iddiası çok önemli, özellikle 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen (OHAL) Olağanüstü hal yasalarıyla FETÖ’cü örgüte bulaşmış kamu personelinden atılanların yerine, yerleştirilecek personel konusunda kuşkuların olabileceğine dikkat çekiyor ve çok çarpıcı bir iddiada bulunuyor. "Engel olunmazsa bunlar FETÖ'yü çamla çıra ile aratır" diyor.

Bu çok önemli bir iddia!

Adam; Akabe Vakfı kurucusu ünlü araştırmacı ve ilahiyatçı Mustafa İslamoğlu. Bu adam katıldığı bir televizyon programında birbirinden çarpıcı iddialarda bulundu. İlahiyatçının bu iddiaları benimde dikkatimi çekti ve bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Çarpıcı açıklamalarla dikkat çeken İslamoğlu,Kendini dini cemaat lideri olarak tanıtan FETÖ lideri Fethullah Gülen ve FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bu iddia görmezlikten gelinemez!

İlahiyatçı İslamoğlu,önemli noktalara dikkat çekti.İslamoğlu’nun bu dikkat çektiği noktalara İktidardan ziyade, Muhalefetin eğilmesi,denetim görevini yerine getirmesi ve izlemesi çok çok daha önemlidir.Bu iddia görmezlikten gelinemez?

Fethullah Gülen'in ''himmet, mütevelli'' gibi ortaya attığı kavramları islami bakış açısıyla değerlendiren İslamoğlu, ''Bunlar Tanrı'ya benzemek istiyor'' dedi ve cemaatlerle ilgili bir de uyarıda bulundu.

Uyarı şu;

FETÖ'nün yerini tehlikeli bir yapı dolduracak?

İslamoğlu kamuda FETÖ'nün yerinin çok daha tehlikeli bir yapı tarafından doldurulmak istendiğini ileri sürerek "Engel olunmazsa bunlar FETÖ'yü mumla aratır" diyor. İslamoğlu, FETÖ'cülerin az da olsa entelektüel yönü olduğunu, kastettiği cemaat/tarikatın ise köylü olduğunu, bunların FETÖ'nün elde ettiği gücü ele geçirmeleri halinde çok daha tehlikeli olacaklarını savundu.

Nasıl bir muhalefet?

Muhalefetin demokrasilerde ana görevi gücü elinde tutan iktidarı millet adına denetlemektir. Ayrıca da alternatif politikalar üretmek suretiyle de her an iktidar olacakmış gibi hazır olması beklenir.

Siyasi iktidarın, icraatlarını takip edecek olanda muhalefettir, ana muhalefettir. Ana Muhalefet anayasadan doğan hükümler gereği, millet adına Hükümet üzerinde denetim görevini yapmalıdır. Bu tür unsurların devletin içerisine sızmasını önleyici tedbirlerin alınması konusunda Hükümeti sık sık uyarmalı ve takibini yapmalıdır.

Yoksa yağmurdan kaçarken, doluya tutulmayalım Allah muhafaza?

Aman Ha,Dikkat!...