Birleşik Krallık merkezli bir spor malzemesi markası olan Slazenger, Albert Slazenger ve Ralph Slazenger tarafından kurulmuş olan bir şirkettir. Slazenger markasının ürettiği ürünler içerisinde tenis, golf, hokey gibi spor malzemeleri yer almaktadır. Saatleri ile de öne çıkan markalardan biri olan Slazenger, her geçen gün farklı tasarım ve modeller ile tüketiciye sunulmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden birbirinden farklı tasarımları ile Slazenger saat, kullandıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz aksesuarlarınızdan biri haline gelecektir.

Tarzınızın Vazgeçilmez Bir parçası Olacak!!

Dünya genelinde adını duyurmuş olan saat markalarından biri olan Slazenger geçmişten günümüze kitlelerin taleplerine cevap veren donanımlı tasarımları ile öne çıkmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden sportif ve bir o kadar da eğlenceli, birbirinden farklı tasarımları ile hayatın temposuna uyum sağlayarak, tarzınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Slazenger saat , görsel olarak tarzınızı tamamlamanın yanı sıra pratik kullanımıyla da oldukça ilginizi çekecektir.

Slazenger Saat Özellikleri

Bir Slazenger saate sahipseniz saatinizi uzun yıllar boyunca kullanabilmeniz mümkün çünkü paslanmaz çelikten oluşan kasaları, ortalama 5 yıla kadar sürebilen pil ömrü, kordonlarının değiştirilebilmesi gibi özellikleri saatleri oldukça uzun bir süre aktif bir şekilde kullanılmasına olanak sağlamaktadır. Özellikle değiştirilebilen kordonları ile bilinen Slazenger saat üretiminde kullanılan kaliteli malzemeleri ile Rakip firmaların markalarına göre çok daha uzun süre dayanmaktadır.

Slazenger Saat Fiyatları

Slazenger saatler günümüzde en çok tercih edilen saatlerden biridir. Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde tüketicinin taleplerini karşılaması slazenger saatlerin her geçen gün daha da çok talep görmesini sağlamaktadır. Oldukça geniş bir kitleye hitap eden slazenger saatler en sevdiğiniz aksesuarlarınızdan biri haline gelecek. Slazenger saat modellerini ve fiyatlarını incelemek isterseniz https://www.hizlisaat.com/slazenger-erkek-kol-saati linki tıklayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi