2010 yıllarında Irak Şam İslam Devleti kısa adı IŞID olan terör örgütünü kuran CIA, katliam videoları ile gündeme geldi.İslam’a karşı: Başta Müslümanları dinden çıkararak yayınlanan bu videolar, Batı ülkeleri yani Hıristiyanlar arasında ise İslam Karşıtı olarak birleşmeyi sağladı.

Azmimdendi Şeyhi Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı, Fadime Şahin, senaryo ve tiyatrosunu herkes bilir, Hükümeti yıkma ve darbeye zemin hazırlama için yapılan uygulama.

Akşam Haberleri izliyoruz: İngiliz film yapım şirketi, CIA yani ABD arasında çıkan anlaşmazlık üzerine Film şirketi Suriye topraklarında yaşanmış gibi, yüzlerce video hazırlayarak sanal medya yüklediğini, böylece IŞID korkusu ile Suriye halkının Türkiye, Ürdün, Amman, Irak topraklarına doğru göç ettirilerek, bölgenin ve petrol yataklarının boşaltıldığını anlattı.

Oysa: Bu filmler stüdyoda İngiltere de çekilerek sosyal medya da yayınlanıyordu.

Algı operasyonu dedikleri ya da insanların hafızasını sildikleri yeni bilgileri yükledikleri olayın gerçek yüzü 10 yıl sonra ortaya çıkıyor.

Türkiye’de de 100 yıldan beri bu oyunları oynuyorlar. Hatta buna Osmanlı 70 yılını da ilave etmek gerek çünkü Osmanlı içerden yıkma 1850 de başladı ve 1920 de Osmanlı yıkıldı.

İngiliz Film şirketinin hazırladığı Kan, işkence, gözyaşı dolu o videoları izleyen Türk ve bölge halkı şunu söyledi: “ Böyle Müslümanlık olmaz, Irak Şam İslam Devleti imiş, bunlar Müslümansa, ben değilim,” diyerek birçok kişi dinden çıkarken, Dünya’da İslam’a karşı bir nefret hareketi başlamıştı.

İslam terör demek olarak algılayan batı halkını suçlamak yanlış olur, bizim içimizde, hemen çevremizde IŞID katliamları sebebi ile nefret edenlere bakın.

Suriye’de, Libya’da ne işimiz var diyorlar ya, Türkiye’nin üstü bulunan 13 ülkede ne işimiz var diyorlar ya onlara sormak gerek: Bu filmleri kim yaptı?

Amerika Birleşik Devletleri, CIA kanalı ile bu kadar para vererek bu filmleri niye çektirdi ABD Irak ve Suriye de ne işi var bunu niye sormuyorsunuz?

Halk Bankası: Tahrana şube açtı diye, genel müdür yardımcısın hapse atan ABD’ye Türkiye senin bankan ve Televizyon kanalın var ne işin var ülkemizde defol git niye diyemiyoruz?

Türkiye’de Milli Projelere karşı çıkanlara: Niye dur diyemiyoruz.

Türkiye de hükümeti devirmek için: FETÖ başta olmak üzere tüm yolları deneyen ABD ‘ye karşı niye defol diyemiyoruz?

Bizde batı hayranları var: ABD denildiği zaman ağızlarından bir ABD daha çıkanlar var ya batı hayranları onlara niye bunun hesabını soramıyoruz.

Bugün görüyorum: Halen Ayakkabı kutularındaki dolarlara, para sayma makinasına takılıp kalanlar var ama ABD oyunlarını ve filmlerini bir türlü göremiyorlar.

Bugün İran’ı bölüp parçalamak, yok etmek için ABD ve CIA kanalı ile ekonomik yaptırımlar içerdeki halkı para dağıtarak ayaklandırmaya çalışıyor.

Hatırlayın: Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rus uçağının vurulması emrini ben verdim “ dedi. Rusya ile savaşın eşiğinden döndük.

İçinde 80 İranlı yolcunun olduğu Sivil uçağı İran mı vurdu, yoksa satılık bir ABD köpeği mi vurdu bunun arkasına iyi bakmak gerek.

Oyan aynı oyun, film aynı film, ABD ben dünyanın jandarmasıyım istediğimi yaparım diyor, bir yerde filmler karşımıza çıkıyor bir yerde gezi parkı ile karşımıza çıkıyor, bir yerde Kobani olayları ile karşımıza çıkıyor bir yerde 15 Temmuz darbe girişimi ile karşımıza çıkıyor ve İslam ülkelerini karıştırmaya devam ediyor.

Konu uzun ve derin, Bugün 1.6 Milyar İslam aleminde kan var gözyaşı var, fakirlik, yokluk, çile var, bunun tamamının sebebi batı.

Çünkü bir günlük proje değil 100 yıllık proje ile geliyor, önce adamını buluyor yetiştiriyor, sonra onu devletin en üst yerine getirerek Müslüman ülkeleri geri bıraktığı gibi madenlerine de el koyuyor.

İşte bu sebeple algı operasyonlarına çok iyi bakmamız gerekiyor.

Bu bazen bir film, bazen bir ayakkabı kutusu olabilir, rüşvet aldı iddiası olabilir aman dikkat diyorum.

İyi günler…