Sabah son dakika haberi: İstanbul Merkezli 30 ilde 45 adrese eş zamanlı baskın yapılarak FETÖ ‘cular yakalanmış mış mış mış.

Bu habere kargalar bile gülüyor!

Kim kime operasyon yapıyor? Birileri ak partiyi bitirme oyunu oynuyor

Suriye veya Afganistan da Türkiye gelen Türkçe bilmeyen kişiler, İzmir buluyor buradan, botla Yunanistan ve Oradan Avrupa’ya kadar gidiyor.

Atatürk’ün ,” Türk milleti zekidir, Çalışkandır! Dediği bizim milletimiz bu kadar aptal olamaz, çünkü 4 yıllık zaman geçti suçlu halen burada polisin kendisini yakalamasını bekliyorsa Vallahi bunları idam etmek gerekir.

15 Temmuz 2016 gününden bugüne kadar FETÖ’cu olup da yurt dışına kaçmayı beceremedi ise bu insanlar dünyanın en salak insanları imiş. Bir Suriyeli kadar bile yokmuş bunları idam etmek gerekir(!)

Ne FETÖ’cusu? Hangi FETÖ, bu operasyonlar FETÖ ‘ye değil ak partiye yapılıyor.

Köydeki anasının ineğini sütünü satarak güç bela okuyan, FETÖ yurtlarında karnını çorba ile doyurmaya çalışan: Polis, hakim, savcı, öğretmen, sanayici iş adamı, kısaca Allah diyen kim varsa hepsini tutarak cezaevine attık

Sıcak hava pis kokan kovuşlarda bugünlerde: Sabır çekiyorlar.

Her şeye rağmen isyan etmeyerek: Devletim diyorlar ya sabır diyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanım: Çevrenizdeki danışman veya yakınlarınız, ilgiler sizlere doğru bilgileri vermiyorlar. Sizleri yanıltıyorlar. Ak Partiyi eritme süreci devam ediyor.

Ak Partiye oy veren herkesi bugün cezaevine gönderdik.

Eline silah alan, emir veren, organize eden, halka bomba atanları idam edin, 251 şehidin kanı yerde kalmasın 2497 gazinin çektiği acılar son bulsun.

Halkımız buna karşı bir şey demediği gibi sizleri alkışlar, ancak 4 yıl geçmiş halen FETÖ operasyonu denildiği zaman bunun inandırıcılığı kalmadı. Herkes gülüyor.

Ancak: FETÖ örgütü içinde olan darbeyi bilen kişiler ve kuruluşlar, 15 Temmuz 2016 dan en az 3 ay önce üzerinde ne kadar mal varsa tamamını başkalarının üzerine devir etti ya da satarak A ve B Planı hazırlayarak 16-17 Temmuz 2016 günü yurt dışına kaçtı.

Bugün tamamı yurt dışında yaşıyor ve keyifleri yerinde, Ancak Allah rızası için hizmet diyerek koşanlar ise cezaevi köşesinde çile dolduruyor.

Sabır çekere: bir duvardan birine gidip gelirken, Mehmet’ine, Ayşesine mektuplar yazıyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanım: Sizin söylediğiniz gibi tabanı ibadet, ortası ticaret üst kısmı ihanet olan örgütün üst kısmı kaçıp gideli 4 yıl oldu halen biz FETÖ operasyonu yapıyoruz.

Bugün 30 ilde yakalanan kişilerin kuş kadar beyni yok mu? Eğer bunlar FETÖ ‘cu olsa 4 yıl önce kaçar giderlerdi. Bir suç işlemiş olsalar 4 yıl önce kaçar giderlerdi.

Bu FETÖ operasyonları: Ak Partiyi bitirme operasyonlarıdır.

Ak Partiyi bitirmek için sizlere hep yanlış bilgi veriyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanım: Toplumsal barış için, eline silah almayan, halka namluyu döndürmeyen, örgüt yöneticisi olmayan, Allah rızası için yardım edenler için bir af çıkarılmalı.

Toplumsal barış sağlanmalıdır.

Afla devlet memurları görevine geri dönmelidir. Polis ve Asker olanlar için belediyelerde, silahlı olmayan kamu kurumlarında iş verilerek mağduriyetlerinin giderilmesi gerekir.

Halkla – Ak Parti arasına bir nefret duvarı örülüyor ama bunu bir çıkıp söylemiyor.

Böyle devam ederse: Ak Partiye oy veren kimse kalmayacak!

Ak Partiye yapılan operasyonu: Sayın Cumhurbaşkanının etrafındaki kişiler göstermiyorlar. Yalanla süslü kelimelerle gizliyorlar.

Herkese soruyorum: 4 yıldan bu yana suçlu olup da kaçmayan ahmak FETÖ’cu olur mu? Burada yapılan FETÖ operasyonları kime yapılıyor iyi düşünün bakalım.

Artık Türkiye de FETÖ operasyonlarına inanan kalmadı. Herkes gülüyor böyle gülünç duruma birileri düşürmek için çalışıyor!

Ak Parti Milletvekilleri, il başkanları ilçe başkanları çıkıp bunu açıkça söyleyemiyor, biri çıkıp bunu söylemezse 2023 biraz zor görülüyor.

İyi günler…