AKP’liler

     Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş açık ve net konuştu : “ Ak Partiyi terk eden “AKP’lilerle “ yarıştım bunun sonucu oy kaybı yaşadık,” dedi.

     Milletvekilliği aday adaylığı süreci, Belediye Başkanlığı aday adayı süreci, Belediye Meclis üyesi aday adaylığı sürecinde Ak Partinin il ve ilçe yönetimlerinin içi boşaldı.

     Sadece Kahramanmaraş’ta değil Türkiye genelinde aynı olay yaşandığı için bir çok yerde sandık başına koyacak müşahit bile bulunamadı..

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bir günde 8 ayrı miting de konuşmak için canını dişine takarak, Yedi düvenle savaşırken içerde ise AKP’liler partinin içini oyanlarla mücadele etti.

     Kahramanmaraş’ta bunun bariz örneğini : Türkoğlu, Onikişubat, Dulkadiroğlu ilçelerimizde açık ve net olarak gördük.. Seçim sürecinde tüm bunları yaşadık..

     Ak Parti eski il başkanımız ,” Ak Partililer var bir de AKP’liler var ki bunlar cebini doldurma derdinde ve cebi dolan , bugünden sonra umudu kalmayanlar , başka partilere kaydılar,” diyor..

     Bu kadar girişten sonra geliyorum: Türkoğlu ve Osman Okumuş başkana!

     Osman Okumuş, Beyoğlu den beri bildiğimiz , tanıdığımız , çalışmasını bildiğimiz bir belediye başkanı ki , 5 yılda Türkoğlu’na yaptıkları ortada..

      2019-2024 yılları arasındaki hedefi : 4 adet Organize Sanayi Bölgesi, Toplu konut, 3 ayrı fakülte, bölge cezaevi, Lojistik merkezi ile en az 150 bin nüfuslu Türkoğlu ve Kahramanmaraş’ın 3. Metropol ilçesi hedef bu ki artık Türkoğlu Maraş birleşmiş konumda..

      Osman Okumuş bunu yapar mı? : Evet yapar çünkü lafa bakılmaz geçmişte yaptıkları ortada, Türkoğlu orada da Beyoğlu da yaptıkları ortada , Osman Başkan bunu da yapar..

      Ak Parti için Türkoğlu ilçesinde beklenen oy oranı yüzde 82 gibi bir oyla yeniden Türkoğlu belediye başkanı olması gerekiyordu..

      Veriler de bunu veriyordu.. anketler bunu gösteriyordu..

       Ancak: AKP’liler trenden inerek, “ Biz seçimi kazandığımızda Ak Partiye geçeceğiz” diyerek oy istemeleri, bunlara da Ak Parti içindeki AKP’lilerin destek vermesi ile 31 Mart 2019 seçimlerinde ortaya bugünkü tablo çıktı.

       Ak Parti yüzde 51 bir Bağımsız aday yüzde 37 ikisini üst üste koyarsak yüzde 88 bir oy oranı ortaya çıkmaktadır..

       Yapılan Anketlerde ise Ak Parti ve Osman Okumuş’un oyu ise yüzde 82-85 arasında görülüyordu..

       Türkoğlu ilçemizde dün Mazbata töreni yapıldı.. Osman okumuş ve 25 kişilik belediye meclis üyeleri mazbatasını alarak göreve başladı.

      Adaylık sürecinde: Osman Okumuş’a iftira atanları unutmadığını avukatının yasal yollardan hakkını aramaya başladığını ifade eden Başkan Osman Okumuş: “ AKP’lilere sert mesajlar verdi.

     Bugün görülen manzara şu ki : Ak Partinin rakibi , AKP’lilerdir..

     Ak Partinin bugün : Ankara, İstanbul, Antalya gibi büyükşehirleri kayıp etmesinin altında yatan gerçek sebep de bu , AKP’liler Ak Partinin içini boşaltıyor..

     Biz bunu Kahramanmaraş merkez de çok açık ve net gördük.. Dulkadiroğlu ilçemizin oyu ak parti için yüzde 70-72 bandında olması gerekiyordu.. Onikişubat ilçemizde ise yüzde 70-75 bandında olması gerekiyordu ama olmadı..

     Ak Partinin içindeki AKP’ler , Belediye Başkan adaylarını bile sahaya çıkarmadılar, Belediye Meclis üyelerini AKP’liler belirledi.. “ Tepki var algısı yaparak, pus sus yaptılar sonuç da sandık başlarına koyacak görevli bulamadılar Ak Partinin oylarını çaldılar..

     Dün Türkoğlu ilçemizde yapılan Mazbata törenine Vekilimiz İmran Kılıç bey katıldı ve orada görülen fotoğraf bize şunu gösterdi..

     Ak Parti 2002 Fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyor..

     Ak Partinin içinden AKP’liler çıkarılmalı..

     Ak Parti il ve ilçe başkanlıkları yönetimleri yeniden oluşturulmalıdır.. Bu sözüm sadece Kahramanmaraş için değil Türkiye için böyledir..

     Ak Parti il ve ilçe başkanlıkları Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘a gönül veren ben Ak Partiliyim ve Tayyip ’çiyim diyenlerle yeniden yönetim oluşturulmalıdır..

     Ak Parti oy alacaksa : Toplumda karşılığı olan kişiler Ak Parti il ve İlçe yönetimlerinde görev almalıdır..

      Allah uzun ömür versin Sayın Cumhurbaşkanı bir günde İstanbul da 8 ilçede konuşarak oy toplamaya çalıştı bu nereye kadar? AKP’lilerde partinin içini oymak için çalıştı..

     Ak Parti artık kurumsal kimliğine kavuşması gerekir..

     Lider kim olursa olsun, tabanın yürümesi gerekir, buda ancak şununla olur ki Ak Parti , Ak Parti içindeki AKP’lileri temizlemesi gerekir..

     Yalaka, taklacı, üç kağıtçı cebini dolduran AKP’lileri temizlemesi gerekir ki Ak Parti Ak Parti olsun, Osman Okumuş da hak ettiği oyunu alsın..

     Osman Okumuş ikinci defa belediye başkanı oldu ama buruk sevinç yaşadı oysa : yüzde 80’in üzerinde bir oy alsa çok mutlu olacaktı.. Ak Partinin oyunu kim aldı AKP’liler aldı..

     Türkoğlu, Dulkadiroğlu , Onikişubat ilçesinde belediye başkan adaylarına tepki var ! diyerek kimlerin ak parti içinde AKP’li olduğunu biz biliyoruz.. başkanlara kimlerin iftira ettiğini biz iyi biliyoruz.. Bize gelerek: “Bu hırsıza destek vermen !” diyen AKP’lileri iyi biliyorum..

     Fazla söze gerek var mı?

     Bizden bu kadar

     İyi günler..