Ak Parti Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da ilçe ve il kongrelerini yaparak seçimlere hazırlanma sürecine girdi..

     Seçim kapıya dayanınca herkesin beyninin arka yüzündeki güdüleri harekete geçti ve istifalar başladı.

     Yönetim de olan üyelerin bir bölümü Milletvekilliğinde görevinden istifa etti, bir bölümü ise Belediye Başkan adaylığı ve Meclis üyeliği için görevinden istifa ederek, bugüne kadar yönetimlerin içi boşalarak geldi.

     Olan üstü kongre mi? yoksa genel merkez tarafından görevlendirme ile yeni atama mı yapılır o partinin iç meselesi ama 4.5 yıl seçim yok bu parti böyle gitmez..!

     Belediye Meclis üyesi yazımında büyük hatalar yapıldı. İç savaşı gördük..

     Hiç olmazsa : ilçe ve il yönetimi halkı kucaklayacak, toplumda karşılığı olan kişilerden yeniden bir yapılanma ile yoluna devam etmesi gerekir..

     Milletvekili adayı olan, Belediye Başkan adayı olan, Belediye Meclis üyesi adayı olan kişilerin de görev aldığı partiyi 2023 vizyonuna taşıyacak yeni yönetimlerin acilen yapılması gerekiyor..

     Ak Parti Milletvekillerini : senin adamın , benim adamım kavgasını bir son vermesi gerekiyor.. Herkesin bizim partimiz demesi gerekir..

     Akşam sabah siyasetin içindeyiz: Bazı belediye başkanlarımız milletvekillerine rağmen aday oldu, Ak Partinin ve vekillerin onları çalıştırmamasına rağmen ilçelerinden seçilerek belediye başkanı olduğunu hepimiz biliyoruz her şey ortada..

     Ak Partinin Kahramanmaraş’a yaptığına baktığımızda bana göre Büyükşehir de oyu yüzde 70-75 bandında olması gerekirdi..

     Bazı ilçelerimiz ki bunun başında Türkoğlu ilçemiz başta geliyor burada Ak Partinin oyu yüzde 85 olması gerekiyordu..

     Mızrak çuvala sığmıyor!

     Osman Okumuşu aday yapmamak için çalışan kişiler : biz kimler olduğunu biliyoruz.. Aday olduktan sonra da Mustafa Taşhan’a çalıştıklarını biliyoruz..

     Sonra da çıkacaksın ben Tayyipçiyim Ak Partiliyim diyeceksin yemezler!..

     Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, kimse salak veya abdal değil, olup bitenleri görüyoruz ki üstelik de gazeteciyiz..!

     Ak Parti : Türkoğlu, Dulkadiroğlu, Onikişubat, Göksun ilçesinde süper oy alması gerekirken, çok çeşitli sebeplerle ancak bugünkü sonuç ortaya çıktı..

     Ak Partinin içindeki kavga sona ermeli..

     Ak Parti İl ve İlçe atamaları yapılmalı , yada olağanüstü kongreye giderek buradaki boşlukların acilen doldurulması gerekiyor..

     Bir örnek vereceğim: Bugün Onikişubat ilçemiz de yedekler dahil 24 kişilik yönetim var , diğerleri çeşitli sebeplerle istifa etmesi sonucu boşalan yerler..

     Ankara ve İstanbul, Antalya,  gibi büyük illerde ak partinin seçimi kaybetmesinin en büyük etkenlerinden birinin de teşkilatların hızla boşalmasıdır.

     Bu ilçelerde Sandık Başına Yazacak adam bulamadıklarını yada ilgilenen olmadığını duyuyoruz..

     Buradan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti genel merkez yönetimine sesleniyorum: Teşkilatlar kurulurken, yeniden yapılandırılırken, eski vekillere, eski belediye başkanlarına bu kadro içinde bir ağabey görevi verilmelidir.

     Ak Parti il ve ilçe yönetiminin içinde hiç olmazsa 3/2 toplumda karşılığı olan ağabeylerden biri ise gençlerden oluşmalıdır.

     Türkiye genelinde Cumhur ittifakı evet yüzde 53 yakın oy aldı ama Ak Parti daha önce tek başına yüzde 52 oy aldığını göz önüne alırsak bugün de yüzde 44 oy aldığını hesaba kattığımızda işin doğrusu ben başarı hikayesi görmüyorum..

     Ak Partinin yüzde 52 oyu varken, MHP oyu yüzde 16’larda idi.. Tüm bunları üst üste koyduğumuz zaman bu oyun hiç olmazsa yüzde 65 olması gerekir..

     Hiç kimse kendine paye çıkarmasın : Bugün benim gördüğüm Ak Partinin oyu Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çabaları ile alınan Erdoğan  oyudur..

     Çok kızsa da eleştirse de : Sandık başına gittiğinde Tayyip diyenler yine oyunu Ak Partiye verdi.. Oy pusulasında ampulü görünce başka yere basamadı..

     Emanetçi il ve ilçe başkanları dönemi kapanmalı il ve ilçe başkanları kendi yönetimleri ile yollarına devam etmelidir.

     İl ve İlçe başkanları kendi yönetimlerini kurmalıdır.. Çalışacağı ekibi kendisi kurmalı oda bunun en tabi hakkıdır..

     Doğru olanda budur..

     4.5 yıl kavga istemiyoruz, huzur ve hizmet istiyoruz, bunu da herkesin bilmesi gerekir.

     İyi günler..