1980 yıllardan başlayarak coğrafyamızda terör örgütü kurarak bize savaş açan batı, bugün 2. Nesil teröristleri ile dünyaya düzen vermeye çalışıyor.

2. Nesil terör örgütü ne? Derseniz: bilmeyenler için yazıyorum.

Küçük yaşta kız çocuklarını kaçırarak dağa çıkaran, burada örgütte deki erkeklerle cinsel ilişkiye girerek çocuk dünya getiren babası belirsiz çocuklar bugün 35-40 yaşına dayandı.

Dünyaya getiren bir anne var ama babası kim olduğu? Belli olmayan 2. Nesil terörist olarak belirtilen bu kişilerin, dini, milleti, mezhebi, vatanı, toprağa akrabası, vatandaşı yok.

Bunu halen görmeyen gözler var : “Mevlam Gör Diyerek İki Göz Vermiş “ duymayan kulaklar var, göremeyen gözler var, terör örgütü hamisi gibi onların adına konuşan var.

PKK ve Diğer terör örgütleri ile 1984 yılından bu yana Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde 40 bin üzerinde vatandaşımızı şehit verdik, bir bu kadar vatandaşımız belki daha fazlası da çocuk yaşta kaçırılarak dağa çıkarıldı, terörist olarak yetiştirildi. Sonra eline silah verilerek polisimizin, askerimizin, sivil vatandaşımızın üzerine salınarak, köyleri yakıp yıktılar. Analar ağladı : “ Bilmem Ağlasam Mı Ağlamasam Mı” bunu görecek göz anlayacak bir akıl bizde var mı?

İkinci nesil teröristler: ABD’ın projesi var, dün ABD Başkanı Donald Trump, önceki başkan Hüseyin Barak Obaba’ıy suçlayarak: DEAŞ o kurdu diyor.

NATO ortağımız, ortak uçak yaptığımız ABD bize karşı terör örgütü kuruyor, 41 bin vatandaşımızı, askerimizi polisimizi şehit ediyor. Sonra da işin içinden bir Kahraman gibi kenara çıkıyor , “ Dura Dura Bir Sel Oldum Erenler” Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı Harekatı ile 100 yıldır uyuyan dev uyandı ve onların teröristlerini yerle bir etmeye başladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, FETÖ, ABD ve İngiliz mandasından kurtulması ile Aslan gibi kükreyerek ayağa kalktı : “Bilmem Çağlasam Mı? Çağlamasam Mı ?” bilmem söylesem mi? Söylemesem mi? dostlar.

ABD’in kurduğunu artık açık olarak başkanın ilan ettiği, Türkiye de bilinen ve dünyanın da bildiği terör örgütleri, Yoksulun sırtından doyan, fakir ve milliyetçilik akımı ile silahaltına aldığı kişileri uyuşturucu ile kendine bağladı.

Yoksul Fakir Çocuklarını dağa çıkardı : “ Yoksulun Sırtından Doyan Doyana” Siyasi uzantısı ve ağa babaları yağ bal içinde yaşarken, olan yoksula oldu, fakire oldu, onların çocukları kandırılarak dağa çıkarıldı ya örgüt iç infaz yaptı, ya da askerle çatışmada öldü.

Kız çocukları ise yüzlerce defa tecavüze uğrayarak 2. Nesil terör örgütü üyelerini doğurdu.

Türkiye’nin aydınları, yazarları, şairleri, ilim adamları, hocaları bunu hep yazdılar, çizdiler, bir yere sesini duyurmaya çalıştılar. “Bunu Gören Yürek Nasıl Dayana” içleri yandı yürekleri yandı, ama sesleri belli yerden öteye gidemedi. Çünkü bizde bakar körler var halen görmüyorlar.

Anadolunun yiğit çocukları Fakirlik, yoksullukla mücadele ettiğini görünce, hemen kısa yoldan zengin olma yolunu onun önüne serdiler, nasıl olsa bunlar fakir ve bir ekmeğe muhtaçtı , bunları kandırmak kolaydı : “ Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana” bunu söyle yeter kandır dağa çıkar ! İşte sana terörist.

2. Nesil teröristleri bugünlerde dile getirmeye başlamaları ile insanlarımız aaaa demeye başladı. Söyleyenlere de iyi gözle bakılmıyor : “ Bilmem Söylesem Mi? Söylemesem Mi “ sevgili dostlar.başka bir Türkiye yok, Tek vatan, Tek Bayrak, Tek Millet olarak biz Büyük Türkiye olmak zorundayız.

Geçmişi yargılamak bizim hatmimize değil hele ölmüş olan, eski Padişahlar, Cumhurbaşkanları, Başbakanlar, Bakanlar vs onları biz yargılayamayız, iyi kötü, güzel çirkin herkes gücü yettiğinde bir hizmet etmiş hepsine teşekkür ediyoruz.

Son Osmanlı Padişah: VI. Mehmed, Sultan Vahideddin ya da Sultan Vahdettin (d. 14 Ocak 1861, İstanbul – ö. 16 Mayıs 1926, San Remo), Osmanlı İmparatorluğu'nun 36. ve son sultanı ve 115. İslam halifesidir.

Onun dönemini ve oynanan oyunları ne kadar bile biliriz?

2019 bugün Suriye de: ABD ve Rusya’nın oynadığı oyunları ne kadar bile biliyoruz? Her olayı şartı kendi içinde değerlendirmek gerekir.

Geçmiş ile bugünü iyi görmek gerekir, bunun için bol okumak, bol dinlemek gerekir.

2. Nesil teröristler çok büyük tehlike bunu iyi görmek gerekir.

Bizden söylemesi

İyi günler…